BUSINESS ROVANIEMI - ELINVOIMAPALVELUIDEN KOTI

Business Rovaniemi on yrittäjiä ja yrittäjiksi aikovia palveleva koko kaupungin elinkeino- ja yrityspalveluyksikkö. Yrityksille tarjottavia kehittämis- ja rahoituspalveluita on uudistettu sekä luotu sähköisiä palvelu- ja maksatusjärjestelmiä asioinnin sujuvoittamiseksi. Business Rovaniemi palvelee aivan ydinkeskustassa, Ainonkatu 1:ssä.

Aiheeseen liittyvät uutiset
 • 25.5.2021

  Rovaniemeläiset jatkavat innokasta omakotitalojen rakentamista

  Rovaniemen kaupungin tuoreista lupatilastosta käy ilmi, että viime vuonna alkanut omakotitalorakentamisen nousu on jatkunut tänäkin vuonna.
 • 25.5.2021

  Rovaniemi mukana valtakunnallisessa kävelykatuviikonlopussa

  Valtakunnallinen kävelykatuviikonloppu rantautuu Rovaniemelle perjantaina 28. toukokuuta, jolloin keskustan ilmettä siivotaan yhdessä sekä kuullaan kaupunkilaisten mielipiteitä keskustan tulevaisuuden visioista. Kävelykatuviikonlopun yhteydessä käynnistetään myös Rovaniemen keskustatekokilpailu, jossa haetaan ensimmäistä kertaa tekoa, joka on positiivisesti vaikuttanut Rovaniemen keskustaan viimeisen vuoden aikana.
 • 24.5.2021

  Rovaniemen kaupunki panostaa tutkimus-, kehitys- ja innovaatiopalveluihin

  Rovaniemen kaupungin Arctic Design Capital -strategian osana rakennetaan yrityslähtöisiä palvelukokonaisuuksia kehittämisen ja investointien tueksi. Tavoitteena on jalostaa yrittäjille suunnattuja tutkimus-, kehitys- ja innovaatiopalveluita (TKI) sekä täydentää kaupungin yrityspalveluita osaamis- ja innovaatioperusteisella osaamisella.
 • 4.5.2021

  Kustannustuen kolmosvaiheen hakemuksen on ensimmäisen viikon aikana jättänyt yhteensä 173 rovaniemeläistä yritystä

  Korona-ajan kustannustuen kolmas haku aukesi 27.4.2021. Haku avautui vilkkaasti, sillä ensimmäisen viikon aikana hakemuksia saapui yhteensä 7 312 kappaletta. Yhteensä tukea on maksettu tähän mennessä noin 22 miljoonaa euroa. Rovaniemelle tästä potista on maksettu yhteensä 539 670 euroa. Kustannustuen hakeminen jatkuu 23.6. saakka.
 • 3.5.2021

  Maakunnan elintarviketoimijoiden markkinakartoitus- ja verkostoitumistilaisuus

  Tule oppimaan, miten vastuullisia lähiruokaan pohjautuvia elintarvikehankintoja tehdään ja suunnitellaan Lapissa! Tämän viikon torstaina 6.5. järjestettävässä tilaisuudessa tutustutaan Kohti kestäviä hankintoja –hankkeen työkaluun. Työkalulla on tarkoitus parantaa alueen pk- ja mikroyrittäjien mahdollisuutta päästä mukaan kuntien järjestämiin tarjouskilpailuihin.
 • 18.1.2021

  Uusia kasvoja: Marko Merkkiniemi on yrittäjien tukena omistajanvaihdoksissa

  Omistajanvaihdoskoordinaattori -hankkeen projektipäällikkönä keskellä koronaa Lapin Yrittäjät ry:ssä työnsä aloittanut rovaniemeläinen Marko Merkkiniemi (40) uskoo, että yrittäjien luonnollisen ikääntymisen ohella juuri korona on osaltaan jouduttanut isoja päätöksiä. Elämäntyöstä luopuminen on yrittäjälle usein raskas prosessi, jossa kanssakulkija ja neuvonantaja on merkittävä tuki.
 • 25.11.2020

  Uusia kasvoja kaupungissa: Jan Palo haluaa olla yrittäjien apuna muuttuvassa maailmassa

  Rovaseudun Markkinakiinteistöt Oy on saanut jälleen uuden toimitusjohtajan Saara Saaren siirryttyä kaupungin talous- ja rahoitusjohtajaksi. Liike- ja toimistotiloja sekä teollisuushalleja yrityksille vuokraavaa yhtiötä johtaa nyt vahvan yrittäjätaustan omaava Jan Palo (47).
Lisää uutisia
Edellinen 1 2 3 4 5 6Seuraava
Ota yhteyttä

Business Rovaniemi

Yrityskehittäjämme palvelevat kaupungin ydinkeskustassa.

Ainonkatu 1, 96200 ROVANIEMI,
2. kerros

Aukioloajat

Ma - Pe: 08:00 - 16:00

Kaikki tiedot