BUSINESS ROVANIEMI - ELINVOIMAPALVELUIDEN KOTI

Business Rovaniemi on yrittäjiä ja yrittäjiksi aikovia palveleva koko kaupungin elinkeino- ja yrityspalveluyksikkö. Yrityksille tarjottavia kehittämis- ja rahoituspalveluita on uudistettu sekä luotu sähköisiä palvelu- ja maksatusjärjestelmiä asioinnin sujuvoittamiseksi. Business Rovaniemi palvelee aivan ydinkeskustassa, Ainonkatu 1:ssä.

Aiheeseen liittyvät uutiset
 • 8.3.2021

  Yrittäjä, täsmennä yrityksesi toimiala nyt – Säästät satoja euroja

  Nyt seuraavan kahden vuoden aikana voi maksuttomasti muuttaa toiminimen kuvaamaan niitä toimialoja, joita oikeasti käyttää. Yrityksen toimialaa on voinut tarkentaa patentti- ja rekisterihallitukseen maksutta vuoden vaihteesta lähtien. Normaalin muutoksen hinta on 275 € tai 380 €.
 • 8.3.2021

  Köökki tuo paikalliset herkut kotioville

  Arctic Design Weekin oma makufestivaali Köökki toteutuu muotoiluviikolla, vaikka ravintolat ovat suljettuina asiakkailta. Kahdeksan rovaniemeläistä ravintolaa tarjoilee festivaaliviikolla omia paikallisia, ekologisia ja luovia makuelämyksiä kotiinkuljetettuna tai take awayna.
 • 2.3.2021

  Arctic Design Weekillä palkitaan Vuoden 2021 muotoiluintensiivisin yritys - Voittajaa voi äänestää kuuden ehdokkaan joukosta verkossa

  Rovaniemellä järjestettävä maailman pohjoisin muotoiluviikko toimii alustana monille arktisen muotoilualan tunnustuksille ja kilpailuille. Vuoden muotoiluintensiivisin yritys -palkinto on Arctic Design Weekin jakama tunnustus onnistuneista muotoiluteoista. Tänä vuonna palkinto jaetaan muotoilua rohkeasti ja ennakkoluulottomasti hyödyntävälle yritykselle, joka on omaksunut arktisuuden osana liiketoimintaansa.
 • 25.2.2021

  KUTSU: Keskustan kehittämiskahvit – Miltä näyttää keskustan kesä?

  Miltä näyttää Rovaniemen keskustan kesä? Maaliskuun 3. päivän kehittämiskahveilla luvassa teemaan johdatteleva katsaus Rovaniemen kaupunkikeskustan elinvoiman kehittymisestä sekä käytännön neuvoja terassi- ja tapahtumalupiin liittyen.
 • 24.2.2021

  Rovaniemen perinteiset kevätmarkkinat peruttu koronavirustilanteen vuoksi

  Rovaniemen perinteisten, kolmipäiväisten kevätmarkkinoiden oli määrä avautua 16. maaliskuuta Kauppatorilla. Koronavirustilanteesta johtuen markkinat joudutaan nyt perumaan.
 • 23.2.2021

  Palvelualan digivalmennus alkaa 15. helmikuuta

  Digitaaliset alustat ja ratkaisut sekä digitaalinen markkinointi ja myynti voivat olla palvelualan yritykselle pelottavakin asia. Nyt on tilaisuus ottaa reilu askel eteenpäin digitaalisuuden tiellä: palvelujen digitaalisen markkinoinnin ja myynnin tehovalmennus alkaa 15.2.2021. Webinaareihin ja workshopeihin perustuva valmennus on maksuton.
 • 12.2.2021

  Maaliskuinen Arctic Design Week tavoittelee ennätysyleisöä lähes ilman liveyleisöä

  Maailman pohjoisinta muotoiluviikkoa on muotoiltu koronaa kestäväksi, jotta pandemia ei estäisi maaliskuisen tapahtumaviikon toteuttamista. Voiko festivaaliviikko toteutua ilman liveyleisöä?
 • 18.1.2021

  Uusia kasvoja: Marko Merkkiniemi on yrittäjien tukena omistajanvaihdoksissa

  Omistajanvaihdoskoordinaattori -hankkeen projektipäällikkönä keskellä koronaa Lapin Yrittäjät ry:ssä työnsä aloittanut rovaniemeläinen Marko Merkkiniemi (40) uskoo, että yrittäjien luonnollisen ikääntymisen ohella juuri korona on osaltaan jouduttanut isoja päätöksiä. Elämäntyöstä luopuminen on yrittäjälle usein raskas prosessi, jossa kanssakulkija ja neuvonantaja on merkittävä tuki.
Lisää uutisia
Edellinen 1 2 3 4 5Seuraava
Ota yhteyttä

Business Rovaniemi

Yrityskehittäjämme palvelevat kaupungin ydinkeskustassa.

Ainonkatu 1, 96200 ROVANIEMI,
2. kerros

Aukioloajat

Ma - Pe: 08:00 - 16:00

Kaikki tiedot