BUSINESS ROVANIEMI - ELINVOIMAPALVELUIDEN KOTI

Business Rovaniemi on yrittäjiä ja yrittäjiksi aikovia palveleva koko kaupungin elinkeino- ja yrityspalveluyksikkö. Yrityksille tarjottavia kehittämis- ja rahoituspalveluita on uudistettu sekä luotu sähköisiä palvelu- ja maksatusjärjestelmiä asioinnin sujuvoittamiseksi. Business Rovaniemi palvelee aivan ydinkeskustassa, Ainonkatu 1:ssä.

Aiheeseen liittyvät uutiset
 • 10.1.2022

  Työ kaupunkikeskustan kehittämiseksi etenee

  Kaupunkikeskustan kehittämisestä on syksyn 2021 aikana keskusteltu Rovaniemellä erilaisilla kokoonpanoilla. Seuraavaksi päätetään siitä, missä muodossa kehittämistyötä viedään jatkossa eteenpäin – yhdistyksen, osuuskunnan vai toimikunnan muodossa.
 • 3.1.2022

  Rovaniemeläinen ohjelmistotalo Sohova laajentaa edelleen ostamalla digitoimisto Agenda Helsinki Oy:n

  Rovaniemeläinen ohjelmistotalo Sohova Oy jatkaa kasvuaan ostamalla helsinkiläisen digitoimiston Agenda Helsinki Oy:n. Yrityskaupan myötä Agenda Helsinki Oy:stä tulee alkuun rovaniemeläisyhtiön tytäryhtiö, mutta toiminnot on tarkoitus fuusioida nopeasti jo kuluvan kevään aikana.
 • 18.1.2021

  Uusia kasvoja: Marko Merkkiniemi on yrittäjien tukena omistajanvaihdoksissa

  Omistajanvaihdoskoordinaattori -hankkeen projektipäällikkönä keskellä koronaa Lapin Yrittäjät ry:ssä työnsä aloittanut rovaniemeläinen Marko Merkkiniemi (40) uskoo, että yrittäjien luonnollisen ikääntymisen ohella juuri korona on osaltaan jouduttanut isoja päätöksiä. Elämäntyöstä luopuminen on yrittäjälle usein raskas prosessi, jossa kanssakulkija ja neuvonantaja on merkittävä tuki.
 • 25.11.2020

  Uusia kasvoja kaupungissa: Jan Palo haluaa olla yrittäjien apuna muuttuvassa maailmassa

  Rovaseudun Markkinakiinteistöt Oy on saanut jälleen uuden toimitusjohtajan Saara Saaren siirryttyä kaupungin talous- ja rahoitusjohtajaksi. Liike- ja toimistotiloja sekä teollisuushalleja yrityksille vuokraavaa yhtiötä johtaa nyt vahvan yrittäjätaustan omaava Jan Palo (47).
Lisää uutisia
Edellinen 1 2 3 4 5Seuraava
Ota yhteyttä

Business Rovaniemi

Yrityskehittäjämme palvelevat kaupungin ydinkeskustassa.

Ainonkatu 1, 96200 ROVANIEMI,
2. kerros

Aukioloajat

Ma - Pe: 08:00 - 16:00

Kaikki tiedot