Aito yhteistyöalusta

Likiliike on aktiivinen rovaniemeläinen yritysyhteistyön ja -toiminnan alusta, jonka palveluajatuksena on syventää kotiseuturakkautta ja rakentaa tunnesidettä paikallisuuteen.  Yhteisö koostuu takuulla paikallisista, sertifioiduista toimijoista, jotka yhdessä elävöittävät ja rikastuttavat Rovaniemen kaupunkielämää eri yhteistyökeinoin. Likiliike toimii Business Rovaniemen toimitiloissa. 

Kaupunkimme Likiliikkeeseen kuuluu nyt jo yli 200 aidosti paikallista jäsentoimijaa lähes kaikilta toimialoilta: mukana on laaja kirjo vähittäistavarakauppoja, kivijalka- ja erikoisliikkeitä, ravitsemus- ja matkailutoimintaa, kulttuuria, terveys- ja hyvinvointipalveluja
sekä runsaasti erilaisia yrityspalveluihin keskittyneitä osaajia. Kaupungin lisäksi Likiliikkeen kumppaneina toimivat mm. Lapin Kansa,
Pohjolan Osuuspankki ja, Wetteri.

Kaikki Likiliikkeet löydät kootusti täältä

 

Likiliikkeen päätehtäviin kuuluu

- Rovaniemeläisten, takuulla paikallisten yritysten sekä yhteisöjen kilpailukyvyn ja markkinoilla toimimisen edistäminen 
- Paikallisuuden korostaminen markkinointiviestinnässä ja mainonnassa
- Puhutella kaupunkilaisia sekä täällä vierailevia suuntaamaan oma ostovoimansa paikallisiin yrityksiin
- Luoda jäsenyritysten kesken vahvaa verkostoa, jossa jäsenet hankkivat palvelut sekä tuotteet oman yrityksensä tarpeisiin paikalliselta,
omalta verkostoltaan. 

Meidän tiivis yhteistyömme yrittäjien kanssa tähtää siihen, että Rovaniemellä säilyisi monipuoliset yksityiset palvelut, jotka toimivat myös työnantajina tuhansille kaupunkilaisille. Kyseessä on jalostunut yrittäjäyhteistyöverkosto, joka on jo vakiinnuttanut jalansijansa Rovaniemen kaupunkilaisten keskuudessa. Likiliike herättää myös laajalti valtakunnallista mielenkiintoa eri kuntien ja kaupunkien keskuudessa.  

Kaupunkiimme sitoutuneet yrittäjät ja Business Rovaniemi ovat luoneet yhteisiä tavoitteita elinvoimaisuuden edistämiseksi. Likiliikkeen tavoitteena on jatkuvuus, palvelujen kehittäminen ja ennen kaikkea ostotottumusten muuttaminen. Pyrkimyksenä on, että niin tavalliset kuluttajat, matkailijat kuin julkisyhteisötkin löytäisivät paremmin paikalliset hankintalähteet. Likiliike vetoaa kasvavaan määrään arvokuluttajia ja haluaa herättää tunteita: rakkaudesta Rovaniemeen. 


Likiliike on Rovaniemen Yrittäjät ry:n itsenäinen alajaosto, jonka toimintaa ohjaa 6-8 -henkinen johtoryhmä puheenjohtajineen. Johtoryhmä valitaan vuosittain jäsenten keskuudesta sääntömääräisessä syyskokouksessa. Operatiivista toimintaa hoitaa Likiliike-päällikkö. 

Suosi paikallista! 

 

Lisätietoja toiminnasta ja jäsenyydestä:

 

Marika Tiikkaja
Likiliike-päällikkö
Puh. 045 151 8900
marika.tiikkaja@likiliike.fi 

Mirkka Koskelainen
Likiliike johtoryhmän puheenjohtaja
Puh. 040 5506026
mirkka.koskelainen@likiliike.fi

likiliike.fi 

Likiliike Facebookissa
Likiliike Instagramissa

 

LIKILIIKE - PAIKALLISTA YHTEISTYÖVOIMAA

Likiliike edistää paikallisten yritysten liiketoimintaa tarjoten yhteisön, viestinnän, markkinoinnin, tuotteistuksen ja kehitystyön sekä yhteistyön mahdollisuuksia. Tarkoituksena on rikastuttaa kaupunkikuvaa ja sen elinvoimaa.

Likiliikkeen toimisto sijaitsee Business Rovaniemen tiloissa, aivan ydinkeskustassa, Ainonkatu 1:ssä.

Lue lisää
Aiheeseen liittyvät uutiset
 • 22.9.2020

  Ulla-Kirsikka Vainio aloittaa yritysvierailut teemalla Kaupunginjohtaja kylässä: “On tärkeää muodostaa ajantasainen tilannekuva paikallisesta yrittäjyydestä”

  Elokuussa työnsä aloittanut Rovaniemen kaupunginjohtaja Ulla-Kirsikka Vainio starttaa yritysvierailukierroksen, jonka aikana hän tapaa parin viikon välein paikallisia yrittäjiä heidän omissa liiketiloissaan. Yritykset on valittu siten, että kierroksellaan kaupunginjohtaja pääsee tapaamaan mahdollisimman erilaisia, eri kokoisia ja eri toimialojen yrittäjiä.
 • 18.9.2020

  Rovaniemen kaupunki on koonnut kaikki yrityksille suunnatut palvelut yhteiselle verkkosivustolle - Yrittäjät ennennäkemättömän tiiviisti mukana kehitystyössä

  Rovaniemen kaupunki ja Business Rovaniemi ovat kuunnelleet yrittäjiä ja tehneet elinvoimapalveluihin liittyviä uudistuksia ennennäkemättömän tiiviissä yhteistyössä paikallisten yrittäjäjärjestöjen kanssa. Organisaatiouudistuksen jatkoksi kaupunki on nyt toteuttanut elinkeinoelämälle suunnatun verkkopalvelu-uudistuksen, joka konkretisoi yhden luukun palveluperiaatteen. Valtakunnallisestikin edistyksellinen, kaikki elinvoimapalvelut kattava kunnallinen verkkosivusto on avattu tällä viikolla.
 • 17.9.2020

  Rovaniemen kaupunki ja Arctic Design Week tarjoaa rovaniemeläisille uuden Aalto-elokuvan Bio Rexissä

  Rovaniemi tarjoaa kaupunkilaisille uuden Aalto-elokuvan tilausnäytännön elokuvateatteri Bio Rexissä maanantaina 28. syyskuuta kello 18. Paikalla on elokuvan rovaniemeläislähtöinen ohjaaja Virpi Suutari, joka on kaupunginjohtaja Ulla-Kirsikka Vainion haastateltavana näytännön jälkeen. Rajoitettu määrä pääsylippuja on noudettavissa nopeusjärjestyksessä kauppakeskus Rinteenkulman Osviitasta torstaihin 24.9. mennessä.
 • 12.9.2020

  Aktivoivaa elinvoimarahoitusta yrityksille

  Rovaniemen kaupungin kesäkuussa käynnistämän, uuden aktivoivan rahoituspalvelun toinen hakukierros käynnistyy tiistaina 1.9.2020 Business Rovaniemen toimesta. Rovaniemen Yrityspalveluseteli on yrityksille tarjottavaa lisäpalvelua, joka on tarkoitettu kehittämistoimien toteuttamiseen. Jatkossakin maksuttomiin kaupungin yrityspalveluihin kuuluu yritysneuvonta yrityksen koko elinkaaren aikana yrityksen perustamisesta yritystoiminnan lopettamiseen.
 • 9.9.2020

  Partnersopimus U-Arcticin kanssa

  Arctic Design Weekin Advisory Board päätti keskiviikkona 19.08.2020 pidetyssä kokouksessaan allekirjoittaa kumppanuussopimuksen globaalin UArctic-verkoston kanssa. Lisäksi päätettiin syventää yhteistyö eurooppalaisten muotoiluviikkojen kanssa. Tulevan muotoiluviikon päätavoite on lisätä kansainvälisiä sisältöjä ja vahvistaa globaalia verkottumista. Maailman pohjoisin muotoiluviikko, uudistunut Arctic Design Week järjestetään 13. kerran viikolla 12., 22.-28.03.2021.
 • 9.9.2020

  Rovaniemen toiseksi suurin kauppa Minimani on avattu

  Minimani on avannut suurmyymälänsä Rovaniemen Lampelassa. Minimani toi kaupunkiin uuden ajan hypermarketin, joka on monella tapaa ensimmäinen laatuaan koko Lapissa.
Lisää uutisia
Ota yhteyttä

Business Rovaniemi

Yrityskehittäjämme palvelevat kaupungin ydinkeskustassa.

Ainonkatu 1, 96200 ROVANIEMI

Aukioloajat

Ma - Ti: 08:00 - 16:00
Ke - To: 08:00 - 16:00
Pe: 08:00 - 16:00

Kaikki tiedot