BUSINESS ROVANIEMI - ELINVOIMAPALVELUIDEN KOTI

Business Rovaniemi on yrittäjiä ja yrittäjiksi aikovia palveleva koko kaupungin elinkeino- ja yrityspalveluyksikkö. Yrityksille tarjottavia kehittämis- ja rahoituspalveluita on uudistettu sekä luotu sähköisiä palvelu- ja maksatusjärjestelmiä asioinnin sujuvoittamiseksi. Business Rovaniemi palvelee aivan ydinkeskustassa, Ainonkatu 1:ssä.

Aiheeseen liittyvät uutiset
 • 7.8.2023

  Lapin hyvinvointipäivät Tiedekeskus Pilkkeessä

  Rovaniemellä järjestetään Lapin hyvinvointipäivät 16.-17. elokuuta 2023. Tiedekeskus Pilkkeen kaksipäiväinen tapahtuma alkaa keskiviikkona teemalla "Yhdessä hyvinvointia" ja jatkuu torstaina Hyvinvointiteknologia -messutapahtumana.
 • 19.6.2023

  Hollannin vilinä vaihtui Rovaniemen rauhaan: Kiinnostava työ sai ohjelmistoinsinöörin muuttamaan Lappiin

  Autoteollisuuden ohjelmistoratkaisuja tuottava yritys Elektrobit on rekrytoinut tänä vuonna alan ammattilaisia etätyöpisteelleen Rovaniemen Ainonkadulle. Yksi Rovaniemelle sijoittautuneen yrityksen uusista ohjelmistoinsinööreistä on 35-vuotias Samuli Ketonen. Hän jätti rohkeasti kansainvälisen IT-uransa Hollannin Groningenissa ja muutti Rovaniemelle.
 • 12.6.2023

  Rovaniemen matkailulle haetaan uutta suuntaa ja kilpailukykyä ympärivuotisuudesta, kestävyydestä ja vastuullisuudesta

  Rovaniemen kaupunki vahvistaa matkailun kehittämisresurssejaan käynnistämällä hankkeen, jossa tuetaan matkailun ympärivuotisuutta sekä kestävän ja vastuullisen matkailun tavoitteiden ja työkalujen omaksumista. Tärkeässä roolissa on paikallisten asukkaiden ja yritysten välisen vuoropuhelun lisääminen sekä palveluiden yhteiskehittäminen.
 • 8.6.2023

  Tuore suhdannekatsaus: Rovaniemellä kaikkien toimialojen liikevaihto kasvoi vuonna 2022

  Rovaniemen seutukunnassa vuonna 2022 kaikkien toimialojen liikevaihto kasvoi yhteensä 16 prosenttia ja henkilöstömäärä neljä prosenttia. Liikevaihdossa suurin kasvu oli majoitus- ja ravitsemusalalla (43 %) ja henkilömäärä kasvoi eniten teollisuudessa (8 %) Tämä käy ilmi vuoden 2022 Lapin suhdannekatsauksesta, jonka mukaan koronapandemian aiheuttamasta notkahduksesta on toivuttu ja kehitys on jatkunut positiivisena vuonna 2022.
 • 1.6.2023

  Elinvoimalaskenta 2023: Rovaniemi nousi vertailussa TOP 12 kaupunkien joukkoon

  Elävät Kaupunkikeskustat ry:n tuoreen Elinvoimalaskennan mukaan Rovaniemi sijoittuu nyt Suomen kaupunkien vertailussa sijalle 12. Yhteensä vertailussa oli mukana 33 kaupunkia. Vertailun ykkössijalle nousi Tampere.
 • 17.4.2023

  Juhlavuoden Arctic Design Week tavoitti ennätyksellisen näkyvyyden

  Maaliskuussa järjestetty kansainvälinen Arctic Design Week saavutti historiansa parhaan globaalin näkyvyyden sekä tavoitti suurimman mediahuomion eri kanavissa. Ansaittu medianäkyvyys oli Meltwater-mediaseurannan mukaan yli 10,5 miljoonaa sekä maksettu medianäkyvyys yli 4 miljoonaa. Lisäystä näissä luvuissa edelliseen vuoteen uutisesta riippuen jopa 24-50 prosenttia. Viikolla 12 järjestetty muotoiluviikko veti väkeä erityisesti ammattilaistapahtumiin, joista suurin osa oli täynnä.
 • 12.4.2023

  Huippupuhujien Verkostojen johtaminen –seminaari Rovaniemellä

  Verkostojen johtaminen –seminaarissa Rovaniemellä Lappia-talolla voi kuulla 28.4.2023 klo 8.30–15.00 huippuasiantuntijoilta, miten verkostoja hyödyntämällä voidaan edistää yritysten ja organisaatioiden työhyvinvointia sekä tuottavuutta.
 • 17.3.2023

  Attention! Suuri hyväntekeväisyystapahtuma tuo muotia ja musiikkia Lordin aukion sunnuntai-iltaan

  Arctic Design Week tarjoaa yhteensä yli 80 tapahtumaa. Viikko huipentuu sunnuntai-iltana Lordin aukiolla suureen Attention! -juhlaan, johon kaikilla kaupunkilaisilla ja matkailijoilla on vapaa pääsy. Ukrainan sodan uhreille varoja keräävän hyväntekeväisyystapahtuman lumisella catwalkilla nähdään tänäkin vuonna pohjoisen mystiikkaa tihkuva muotinäytös, Arctic Fashion Show. Ilta päätetään iloisissa tunnelmissa, kun meänkielisen reggaeyhtye The Meänland valtaa esiintymislavan.
 • 17.3.2023

  Messut valtaa Rovaniemen kaupungintalon 25.-26.3.2023

  Lapin, Suomen ja koko pohjoisen Skandinavian kiinnostavimmat designbrändit esittäytyvät saman katon alla, kun Rovaniemen kaupungintalolla järjestetään ÄÄRI Arctic Design Market lauantaina ja sunnuntaina 25.-26.3.2023. ÄÄRI-messuille on ilmainen sisäänpääsy.
 • 16.3.2023

  Arctic Design Weekin juhlavuoden kunniaksi kaikki kaupunkilaiset ja matkailijat on kutsuttu avajaisjuhlaan maanantaina 20.3. klo 20-21

  Maanantai-iltana 20. maaliskuuta alkaen kello 20 vietetään Tiedekeskus Pilkkeen ja Arktikumin aukiolla maailman pohjoisimman muotoiluviikon maksutonta, näyttävää avajaisjuhlaa, jota tähdittää laulaja, lauluntekijä ja multi-instrumentalisti Osmo Ikonen.
Lisää uutisia
Edellinen 1 2 3 4 5 6Seuraava
Ota yhteyttä

Business Rovaniemi

Yrityskehittäjämme palvelevat kaupungin ydinkeskustassa.

Ainonkatu 1, 96200 ROVANIEMI,
2. kerros

Aukioloajat

Ma - Pe: 08:00 - 16:00

Lue lisää