• 29.9.2022

  Apukassa investoidaan ja innovoidaan nyt Rovaniemen matkailuun isolla kädellä: Yli 7,5 miljoonan euron laajennukset valmistuivat vuosien 2021-22 aikana

  Vuonna 2017 avatussa Apukka Resortissa toimii ympärivuotisesti jo yli 20 ja sesonkina lähes sata työntekijää. Elämyksellisiä, uniikkeja majoitusyksikköjä on alueelle noussut lähes 90. Tästä kolmen paikallisen miehen omistamasta yrityksestä ei ainakaan rohkeutta ja luovuutta puutu. Kaikki ideat uniikeista revontulimajoituksista aktiviteetteihin ovat innovatiivisen tiimin omaa käsialaa. Yritystoimintaansa Apukka on ollut kehittämässä yhteistyössä myös Business Rovaniemen kanssa osallistuen muun muassa uusien Innovaatiopalveluiden kehittämistyöhön.
 • 6.7.2022

  Mika Poutala uutena osakkaana rovaniemeläiseen SportaPostiin

  Nelinkertainen olympiapikaluistelija Mika Poutala on rovaniemeläisen mobiilialan kasvuyritys SportaPostin uusi osakas sekä hallituksen jäsen. Positiivisena ja sosiaalisena urheilijana tunnettu Poutala on toiminut yrittäjänä urheilu-uransa jälkeen.
 • 1.7.2022

  Istanbulin basaarien aidot maut Rovaniemen kävelykadulle

  Rovaniemen ravintolatarjonta kasvaa kasvamistaan. Tällä viikolla ovat saapuneet aidot turkkilaiset herkut kävelykadulle. Lordin aukiota vastapäätä avattu Santa´s Döner Kebab -ravintola tarjoilee aitoa turkkilaista, käsin kasattua ja vartaassa paistettua döneriä kebab-taitureiden vuosisatoja vanhoilla resepteillä ja valmistustavoilla. Ja aivan kuten Istanbulin ja Berliinin maailmankuuluissa kebab-paikoissa myös tässä rovaniemeläisravintolassa ykkösasia on lihan laatu.
 • 19.5.2022

  Sijoittautumisuutisia: Ensin Rovaniemelle tuli oululaislähtöinen Pannukakkutalo ja nyt ovensa avaa tamperelainen siipi- ja sporttiravintola Hook

  Rovaniemellä on nyt imua. Oulussa vuonna 2010 aloittanut Pannukakkutalo-ketju saapui Sampokeskukseen jo aiemmin tänä keväänä. Kesän 2022 tulokas on Tampereella vuodesta 1997 suosiota nauttinut ja sittemmin myös Helsinkiin, Turkuun ja Seinäjoelle laajentanut siipi- ja sporttiravintola Hook. Rovaniemen legendaarisen Lapinmaan ravintolakiinteistön kakkoskerrokseen sijoittuva ravintola Hook terasseineen aukeaa asiakkaille perjantaina 20. toukokuuta.
 • 21.4.2022

  Uusi, pehmeämpien arvojen henkilöstöpalvelutalo Arctic Career on aloittanut toimintansa Rovaniemellä

  Kolme naista, yhteinen unelma ja samat työelämän arvot. Nämä tekijät ovat synnyttäneet tänä keväänä Lappiin uuden ajan henkilöstöpalvelutalon, joka on sisäisesti ja ulkoisesti yrittäjiensä näköinen. Heidi Alarieston, Tuire Eilittän ja Jonna Saarisen yhteinen missio on tuoda henkilöstövuokrausbisnekseen toisenlaiset arvot. Ne ovat kiltteys, työnilo ja paikallisuus.
 • 15.3.2022

  Rovaniemeläinen Seniortek uudisti vuokrattavien tilojen varausjärjestelmän

  Uudella, ilmaiseksi älypuhelimeen ladattavalla e-Tilat -sovelluksella asiakas pääsee varaamaan haluamansa kokous- tai liikuntatilan älypuhelimella. Hän näkee heti halutun tilan varattavissa olevat vapaat ajat. Kännykällä tilan oven pystyy myös avaamaan oman vuoron alkaessa. Ensimmäisenä tämän rovaniemeläisen Seniortekin kehittämän tilanvarausjärjestelmän on päässyt hankkimaan Limingan kunta, mutta jo tammikuussa 2022 myös Sodankylän kunnan liikuntapalvelut on siirtynyt mobiilijärjestelmän käyttäjäksi.
 • 3.1.2022

  Rovaniemeläinen ohjelmistotalo Sohova laajentaa edelleen ostamalla digitoimisto Agenda Helsinki Oy:n

  Rovaniemeläinen ohjelmistotalo Sohova Oy jatkaa kasvuaan ostamalla helsinkiläisen digitoimiston Agenda Helsinki Oy:n. Yrityskaupan myötä Agenda Helsinki Oy:stä tulee alkuun rovaniemeläisyhtiön tytäryhtiö, mutta toiminnot on tarkoitus fuusioida nopeasti jo kuluvan kevään aikana.
 • 21.12.2021

  Rovaniemeläisen yökerho Half Moonin yrittäjät lahjoittivat sadalle rovaniemeläiselle perheelle jouluherkut

  Yrittäjäveljekset Kazem ja Mojtaba Rajabi ovat aikaisempinakin vuosina tehneet joululahjoituksia sekä kansainvälisille avustusjärjestöille että Rovaniemen Hope ry:n kautta lapsiperheille, mutta tänä jouluna he halusivat tempaista itse hyvän asian puolesta. Tiistai-iltana 21. joulukuuta reilut sata vähävaraista ja apua tarvitsevaa perhettä sai hakea yökerhon tiloista kotiinsa kaksi runsasta joulukassia täynnä suomalaisen joulupöydän herkkuja.
 • 11.11.2021

  Joulupukin uusi harrastus poiki valkoparralle oman kaupunkitoimiston Rovaniemelle - Avajaiset Sampokeskuksessa lauantaina 13.11.2021

  Rovaniemen kaupunkikeskustan kauppakeskusten viettäessä suurta pikkujouluviikonloppuaan avataan Rovaniemen ydinkeskustan kauppakeskukseen lauantaina 13.11.2021 Joulupukin kaupunkitoimisto. Valkoparta on tavattavissa Sampokeskuksessa taiteellisissa harrastuksissaan ympäri vuoden ilman pääsymaksua.
 • 2.11.2021

  Rovaniemelle uusi talviaktiviteettipuisto: 500 metrin luistelurata metsän keskelle

  Rovaniemen Saarenkylän Taka-Lapinvaaraan avataan joulukuussa uusi talviaktiviteettipuisto. Kotatieva Winter Leisure Park tarjoaa koko perheelle monenlaisia talvisia ulkoilma-aktiviteetteja. Puistossa voi luistella, laskea pulkkamäkeä, pelata lumikenkä-frisbeegolfia tai vaikka jääkeilata. Puiston vetonaulaksi tulee kuitenkin 500 metriä pitkä metsässä kiemurteleva luistelurata, jonka varrella voi ihastella Lapin kaunista luontoa.
Lisää uutisia
Edellinen 1 2Seuraava