Uusi Yritysmagneetti-palvelu auttaa yrityksiä maksutta

Haluatko kehittää yrityksesi imagoa ja sitä kautta yrityksen työnantajamielikuvaa ja napata juuri sinun yrityksellesi sopivat työntekijät? 

Yritysmagneetin tavoitteet:

  • Parantaa yrityksen työnantajamielikuvaa, henkilöstöhallinnon prosesseja sekä työelämän laatua henkilöstön näkökulmasta
  • Tehostaa rekrytointia sekä työnantajamarkkinointia.
  • Edistää yrityksen houkuttelevuutta työnantajana sekä työntekijöiden pysyvyyttä työpaikassa.
  • Auttaa työnantajaa hahmottamaan yrityksen osaamistarpeita sekä hankkimaan työvoimaa eri keinoin.

Palvelun alussa kartoitetaan yrityksen rekrytointi- ja osaamistarpeita sekä rekrytointiprosessien, työnantajamielikuvan ja henkilöstöjohtamisen kehittämisen tarvetta.

Kartoituksen pohjalta laaditaan yrityksen kanssa palvelusuunnitelma, jossa yritystä ohjataan eteenpäin myös mahdollisiin muihin palveluihin.

Palvelusuunnitelmaa täydennetään palvelun edetessä ja se jää palvelun jälkeen yritykselle hyödynnettäväksi. Palvelun jälkeen työnantajalla on osaamista ja välineitä työnantajamielikuvan kehittämiseen ja liiketoimintaansa sopivien rekrytointien toteuttamiseen.

Palvelu on osallistujille ilmainen.

ILMOITTATUMISET TÄSTÄ LINKISTÄ

***

Yksi kolmesta Yritysmagneetti-palveluntuottajista on rovaniemeläinen Reddo Partners Oy.

“On hienoa, että TE-palveluiden yritysten neuvontapalvelussa autetaan yrityksiä saamaan oikeanlaista työvoimaa  – pysyvästi. Tähän maksuttomaan palvelutarjoukseen kannattaa nyt tarttua”, sanoo Reddon toimitusjohtaja Jani Siivola.

Reddon asiantuntijoiden antaman neuvonnan aikana apua saa yrityksen imagon nykytilan analyysiin sekä käytännön ohjeita yritysmielikuvan kehittämiseen erilaisissa viestintäkanavissa.

Neuvonta tilataan TE-palveluiden kautta ja se on yritykselle maksuton.

Lappilainen yritys voi valita kolmesta palveluntuottajasta sopivimman:

Barona Lapland Oy
Verkkosivut

Reddo Partners Oy
Verkkosivut

Y4Works Oy