Vuoden Likiliike 2018 -palkittu kahvi- ja teekauppias Olli Huotari on aktiivinen verkostoituja

Vuoden 2018 Likiliikkeet ja -teot on palkittu yrittäjäyhteisön yhtiökokouksessa 10. lokakuuta. Paikallisuutta edistävässä ja koko kaupunkia elävöittävässä Likiliikkeessä on mukana jo yli 200 aidosti rovaniemeläistä yritystä, joista nyt palkittiin viisi ansioitunutta. Likiliike sai illan aikana myös uuden Väärti-yrityksen, Neve Oy:n.

Likiliike 2018 eli Vuoden Likiliikuttaja on Olli Huotarin kahvi- ja teekauppa Mandragora. Huotari on osallistunut aktiivisesti Likiliikkeen tapahtumiin sekä tehnyt vahvaa, paikallista ja omaehtoista yhteistyötä muiden yrittäjien kanssa yli toimialarajojen kuten järjestänyt yrittäjien verkostoitumisiltoja sekä maksuttomia kahvi- ja teemaistajaisia. Mandragora on mukana myös Likiliikkeen tulevan tuoteperheen kehittämisprojektissa.

”Olli tekee niin kuin sanoo eli käyttää paikallisia yrittäjiä mahdollisimman paljon omissa hankinnoissaan. Se on koko Likiliikkeen ydinajatus eli jätetään eurot paikkakunnalle”, palkintoraati perustelee.

Vuoden Likiteko_Ropsin kausarihaaste_Hannu Korhonen
Ropsin toiminnanjohtaja Hannu Korhonen

 

Vuoden Likiteko -palkinto myönnettiin Rovaniemen Palloseuralle onnistuneesta kausikorttihaasteesta.  Rops on tarjonnut rovaniemeläisille mahdollisuuden nauttia paikallisesta viihteestä koko kauden ajan todella edullisella hinnalla. Katsomot on olleet mukavan täynnä ja joukkueen hyvä liigamenestys on nostattanut kaupungissa Likiliikkeen peräänkuuluttamaa Rovaniemi-henkeä.

Vuoden somettaja, talkoolainen ja tulokas

Vuoden Likiliike-somettajaksi nousi Mari ja Mika Mustosen K-Supermarket Kauppatori, jonka pirteät ja innostavat päivitykset saavat ansaittua näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa. Heittäytymiskykyinen ja oma itsenään somessa esittäytyvä kauppiaspari on onnistunut saamaan paljon paikallisia seuraajia. He ovat esimerkillisiä myös yhteisessä tekemisessä ja kaupunkielämän rikastuttamisessa erilaisin tempauksin.

Mari ja Mika Mustonen K-Supermarket Kauppatori
Mari ja Mika Mustonen K-Supermarket Kauppatori

 

Vuoden talkoolaisena palkittiin kirjanpitäjä Seija Kupila, joka on hoitanut Likiliikkeen kirjanpitoa alusta alkaen lähes ilmaiseksi.

”Kirjanpito S. Kupilalla on ollut suuri työ, sillä Likiliike on kasvanut vuodesta 2015 huimaa vauhtia tämän päivän monimuotoiseen ja laajaan muotoonsa. Näin ollen myös kirjanpitotyö on paisunut odotettua suuremmaksi. Seija ehtii osallistua ansiokkaasti myös muuhun yhteiseen tekemiseen”, kiittelee raati.

Vuoden tulokas on Reddo Partners Oy, joka ollut aktiivisesti mukana edistämässä Likiliikkeiden koulutus- ja valmennustarjontaa erityisesti digitaalisen markkinoinnin ja myynnin saralla. Jani Siivola tiimeineen on ollut alusta asti viemässä Likiliikkeen sanomaa eteenpäin toimien yhteisön arvojen mukaisesti.

Palkinnot jaettiin Likiliikkeen ohjelmallisessa yhtiökokouksessa Wetterillä, jossa oli paikalla noin 70 Likiliike-yritystä. Wetteri Rovaniemi on yksi Likiliikettä tukevista Väärti-yrityksistä yhdessä Pohjolan Osuuspankin, Lapin Kansan ja Suomalaisen Kirjakaupan kanssa. Yhtiökokousillan aikana julkistettiin viides Väärti, joka on Rovaniemen kaupungin omistama Napapiirin Energia ja Vesi Oy.

”Meillä Nevessä keskeinen kehitysteema on nostaa paikallinen asiakas toimintamme keskiöön. Haluamme jatkossa onnistua vieläkin paremmin kaikkien asiakkaidemme, myös siis yrittäjien ja heidän asiakkaidensa, palvelemisessa ja tuottaa teille lisäarvoa. Likiliike istuu tähän tavoitteeseemme, joten on todella hienoa päästä yhteisöön mukaan”, sanoo Neve Oy:n viestinnästä vastaava Petteri Nissinen.

Neve Oy:n Petteri Nissinen
Neve Oy:n Petteri Nissinen

 

PALKITUT 2018

Vuoden Likiliikuttaja
Likiliike nro 51: Olli Huotari Kahvi- ja teekauppa Mandragora

Vuoden Likiteko
Likiliike nro 130: Rovaniemen Palloseura: Kaupunkilaiset yhdessä liikkeelle saanut Ropsin kausarihaaste.
Vuoden LikiliikeSomettaja
Likiliike nro 207:  Mari ja Mika Mustonen K-Supermarket Kauppatori

Vuoden Likitalkoolainen
Likiliike nro 91: Seija Kupila Kirjanpitotyö S. Kupila

Vuoden Likiliike-Tulokas
Likiliike nro 185: Jani Siivola Reddo Partners Oy

www.likiliike.fi


LISÄTIETOJA:
Marika Tiikkaja, Likiliike-päällikkö
Puh. 045 151 8900
marika.tiikkaja@likiliike.fi