Vuoden arktinen muotoiluyritys Siinne on saanut Kuopion muotoiluakatemian apurahan

Rovaniemeläsnen Aurinkopuro Oy:n Siinne valoelementti –innovaatio saa nyt tukea kansainvälistymiseensä Kuopion muotoiluakatemian säätiöltä, joka on myöntänyt yritykselle 14 000 euron apurahan. Yhteensä akatemia jakoi 50 000 euroa. 

Aurinkopuron brändäys, tuotteiden kehittäminen ja IPR –suojaus ovat seuraavassa vaiheessa ja yritys hakee kansainvälisiä patentteja.

“Apuraha auttaa toteuttamaan suojausten hakemisen. Samaan aikaan olemme kehittämässä Siinne-brändiä ja uusia tuotteita. Uudistamme myös nettisivujamme paremmin asiakkaitamme palveleviksi. Apuraha tukee tätä työtä”,  kertoo Aurinkopuro Oy:n toimitusjohtaja Minna Rimpiläinen.

Siinne-tuoteperhe on syntynyt rakkaudesta pohjoiseen luontoon ja valoon. Design-sisustustuotteet tuovat tilaan luonnon hiljaisuutta. Valoakustiikassa lempeä valo kohtaa luonnonmateriaalin eläväisen pinnan.

Ulla Mitiku ja Minna Rimpiläinen

 

”Luonto, kauneus ja aikaa kestävä design ovat meille tärkeitä arvoja. Haluamme tuotteillamme olla luomassa hyvinvointia ja viihtyvyyttä sinne missä ihmiset viettävät aikaa eniten – työympäristöihin, julkisisiin tiloihin ja koteihin”, kertoo tekstiilitaiteilija TaM Minna Rimpiläinen, joka on luonut Siinne-tuoteperheen yhteistyössä arkkitehti RIBA ja sisustusarkkitehti TaM Ulla Mitikun kanssa.

“Kaikki materiaalivalintamme ovat ekologisia ja tuotanto on Suomessa. Tuoteidea on suojattu hyödyllisyysmallisuojalla ”pikkupatentti”. Tuotteillamme on CE merkintä.”, kertovat tekijät.

Tekijät ovat erittäin kiitollisia Kuopion Muotoiluakatemian säätiön apurahasta:

”Mahtava yllätys – paljon kiitoksia! Uskomme vahvasti Siinne valoakustiikka tuoteperheeseemme ja haluamme viedä sitä eteenpäin. Apuraha auttaa meitä palvelemaan ihania asiakkaitamme vielä paremmin!”

Ekologisuudestaan ja innovatiivisuudestaan tunnettu Siinne palkittiin keväällä Arctic Design Weekin Vuoden arktinen muotoiluyritys –tunnustuksella.

LISÄTIETOJA:
Minna Rimpiläinen p. 044 019 7496
Ulla Mitiku 050 536 5667
info@siinne.com 
www.siinne.com

#siinne #siinnevaloakustiikka