Vuoden arktinen muotoiluyritys 2019 esittelee Habitaressa uusia innovaatiotaan

Ekologisuudestaan ja innovatiivisuudestaan tunnettu Siinne valoakustiikka palkittiin keväällä Vuoden arktinen muotoiluyritys –tunnustuksella. Habitaressa keskiviikkona 11.9. klo 13 rovaniemeläisyritys juhlistaa palkintoa Siinne Design -leivoksilla. Leivoksen Siinteelle on suunnitellut Anna-Kaisa Saukko Makiatasta. Juhlahetkessä mukana myös kuvataiteilija Tero Annanolli. Teron kädenjälkeä löytyy Siinteen uudesta Pihlaja -teossarjasta.

Habitaressa 11.-15.syyskuuta rovaniemeläisyritys esittelee valoakustiikan rinnalla tulevia uutuuksiaan – akustisen LEHTI-valaisimen sekä ainutlaatuista akustiikkataidetta. Akustinen taide on toteutettu yhteistyössä taiteilija Tero Annanollin kanssa.

”Luonto, kauneus ja aikaa kestävä design ovat meille tärkeitä arvoja. Haluamme tuotteillamme olla luomassa hyvinvointia ja viihtyvyyttä sinne missä ihmiset viettävät aikaa eniten – työympäristöihin, julkisisiin tiloihin ja koteihin”, kertoo tekstiilitaiteilija TaM Minna Rimpiläinen, joka on luonut Siinne-tuoteperheen yhteistyössä arkkitehti RIBA ja sisustusarkkitehti TaM Ulla Mitikun kanssa.

Siinne-tuoteperhe on syntynyt rakkaudesta pohjoiseen luontoon ja valoon. Tuotteet tuovat tilaan luonnon hiljaisuutta. Valoakustiikassa lempeä valo kohtaa luonnonmateriaalin eläväisen pinnan.

”Kaikki materiaalivalintamme ovat ekologisia ja tuotanto on Suomessa. Tuoteidea on suojattu hyödyllisyysmallisuojalla ”pikkupatentti” loppuvuodesta 2017. Tuotteillamme on CE-merkintä”, kertovat tekijät.

Siinne Valoakustiikka tarjoaa akustiikkapalvelut suunnittelusta asennukseen. Myös akustiikkamittaukset kuuluvat palvelupalettiin.

Siinne-jälleenmyyjiä mm. Martela, Modeo, Heksaplan, Btj, Mood ja Valkko.

Vuoden arktisen muotoilun palkinnot jakaa Arctic Design Capital Rovaniemi, Business Rovaniemi /  Rovaniemen Kehitys sekä maailman pohjoisin muotoiluviikko Arctic Design Week.

Aurinkopuro Oy / Siinne-tuoteperhe
Minna Rimpiläinen, yrittäjä ja toimitusjohtaja Puh. 358 44 019 7496  info@siinne.com
www.siinne.com