TEQU Talkit jatkuvat webinaarimuotoisena

Koronatilanteesta  huolimatta suositut TEQU Talkit jatkuvat, mutta tällä kertaa verkossa ja Hehku-hankkeen kanssa yhteistyössä. Toukokuun 5. päivänä starttaavan verkkomyyntiin ja verkkokauppaan liittyvän webinaarisarjan pääkohderyhmänä on Lapin alueen yrittäjät, mutta maksuttomiin webinaareihin ovat tervetulleita kaikki verkkomyynnistä kiinnostuneet ja verkkokauppansa kehittämisessä apua tarvitsevat.

Osallistujana pääset kehittämään verkkomyyntiosaamista nopealla aikataululla ja se luo pohjan verkkokauppasi kehittämiseen tai perustamiseen. Tulet saamaan myös oppeja, kuinka edetä kansainvälisille markkinoille.

Webinaarisarja on tarkoitettu basic-advance -tasoille alkaen ihan perusteista. Mukaan voi hypätä kehittyneemmän verkkomyynnin ammattilainen myöhemmillä tasoilla. Webinaarit toteutetaan yhteistyössä MySpeaker Oy:n kanssa. TEQU Talk webinaarit rahoitetaan ELY-keskuksen ESR-instrumentilla.

Ota haaste vastaan – laitetaan verkkomyyntisi kuntoon!

Webinaareissa käsitellään kaikki verkkomyynnin tärkeimmät osa-alueet ja tulet saamaan työkalut verkkomyyntiäsi varten!

Kermana kakun päällä järjestämme webinaarisarjan lopuksi vielä live-workshopin yhdessä TEQUn ja Lappilaisten yrittäjien kanssa, jossa pääset vaihtamaan ajatuksia sudenkuopista ja onnistumisista verkkomyynnissä.

Ilmoittautumissivu: https://mailchi.mp/myspeaker.fi/tequtalk

TEQU Facebook: https://www.facebook.com/tequ.RDI/