Vetovoimaa työnantajamielikuvan kehittämisestä -koulutus alkaa syksyllä

KUVA: Koulutuksen vetäjänä toimii Kati Koivunen, jolla on pitkä kokemus työnantajabrändi-valmennusten toteuttamisesta.

Oletko varma, että löydät juuri parhaimmat työntekijät tarpeeseesi? Tiedätkö, mitä hyötyä positiivisesta työnantajamielikuvasta on yrityksellesi?

REDU järjestää syksyllä valmennuksen, jossa yritykset saavat konkreettisia työkaluja työnantajamielikuvan kehittämiseen.

Kun yritys ei kiinnitä huomiota työnantajamielikuvaansa, monesti se näyttäytyy hankaluutena täyttää avoimet tehtävät. Oikeat työnhakijat eivät löydä yritystä.

Positiiviseen työnantajamielikuvaan panostamalla osaajien löytyminen helpottuu, mikä vähentää rekrytointiin käytettävää aikaa ja tuo yritykselle säästöä. REDUn järjestämässä koulutuksessa analysoidaan nykytila, luodaan oma rekrytointiviestintäsuunnitelma, ideoidaan sisältöä eri medioihin ja verkostoidutaan muiden osaajien kanssa.

Kouluttajana toimii Kati Koivunen, jolla on pitkä kokemus työnantajabrändi-valmennusten toteuttamisesta.

Katso Katin pitämä Webinaari (1h) aiheesta: https://www.youtube.com/watch?v=WlDwq-wdAVs

Syksyllä starttaava Työnantajamielikuvakoulutus sisältää 1 lähipäivän (joko Rovaniemi tai Levi) sekä 2 x 1,5h kestävää etäkokousta. Koulutus pidetään osittain etäkokouksena, koska se vähentää osallistujien matkustusaikaa ja on koettu tehokkaaksi menetelmäksi osallistua.

Koulutuksen ajankohta 8.8. – 5.9.2019

Koulutus on osallistujille maksuton. Valmennus on osa valtioneuvoston lisärahoitusta, jonka yhtenä tavoitteena on helpottaa yritysten osaajapulaa.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittaudu 31.7.2019 mennessä: TÄSTÄ

Järjestäjä:

logo redu