Työkykyguru Marja-Liisa Manka Rovaniemelle

Suomalaisen työhyvinvoinnin uranuurtaja Marja-Liisa Manka tulee Rovaniemelle 24. helmikuuta vetämään kaksiosaisen stressinhallintakoulutuksen.

Lapin yliopiston Fellman-salissa järjestettävien koulutusten teemat ovat ”Stressinhallinnalla virtaa työhön” sekä”Tiikerinloikka työiloon!”.

Rovaniemelle Marja-Liisa Mankan on kutsunut paikalliset yrittäjät Minna Rimpiläinen ja Jukka Palokangas Koulutuskeskus Mooli Oy:sta.

”Alan yrittäjinä näemme yhä kasvavaa tarvetta työhyvinvointia edistäville koulutuksille. Haluamme tuoda huippukoulutuksia Lappiin jokaisen työyhteisön, ison ja pienen, ulottuville. Näin sai alkunsa yrityksemme Koulutuskeskus Mooli”, Jukka Palokangas kertoo.

Palokankaan mukaan verkostoitumisen kautta Mooli Oy voi tarjota koulutukset edullisemmin kuin työyhteisöjen järjestäessä ne itse omalle henkilökunnalleen.

Ensimmäiseksi vierailevaksi kouluttajaksi valikoitui Marja-Liisa Manka, joka on yhdistänyt osaamiseensa henkilökohtaiset kokemuksensa sekä akateemisen tutkijan työnsä. Vuonna 2015 julkaistun ” Stressikirja – Mistä virtaa?” -kirjan tekijä Manka nimitettiin ensimmäiseksi työhyvinvoinnin professoriksi Tampereen yliopistoon vuonna 2004. Tässä tehtävässä hän on toiminut viimeiset 11 vuotta. Tällä hetkellä hän työskentelee työhyvinvoinnin dosenttina ja yrittäjänä Docendum Oy:ssä.

”Manka on luonut stressinhallintamenetelmiä, joissa yhdistyvät arkeen pohjautuva ihmisläheisyys sekä tutkittu tieto. Nyt hän tulee ensimmäistä kertaa Rovaniemelle pitämään koulutuksen stressistä ja siitä, miten stressiin voi vaikuttaa ja miten sitä voi myös positiivisesti hyödyntää”, sanoo Minna Rimpiläinen.

Marja-Liisa Mankan koulutukset Rovaniemellä
Stressinhallinnalla virtaa työhön + Tiikerinloikka työniloon!
Aika: Ke 24.2.2016 klo 9-16 ja 18-20
Paikka: Fellman-sali, Lapin yliopisto

Marja-Liisan Mankan esittelyvideo: https://youtu.be/qpnx8oRjVJM

LISÄTIETOJA:
Koulutuskeskus Mooli Oy, Rovaniemi
Jukka Palokangas Puh. 0417283720 jukka.palokangas@mooli.fi

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautumiset ja lisätietoja: www.mooli.fi

Järjestäjä: