Työhyvinvointi tuotantotekijänä -seminaari

Pehmein keinoin koviin tuloksiin!

Tervetuloa kuulemaan mielenkiitoista asiaa henkilöstötuottavuudesta ja työhyvinvoinnista 5. kesäkuuta Rovaniemelle. Pehmein keinoin ja tarkasti kohdennetuilla, faktoihin perustuvilla toimenpiteillä voidaan parantaa henkilöstön työn tuottavuutta. Tämä näkyy parantuneena palvelu- ja tuotantokapasiteettina. Kustannukset pysyvät kurissa, ”sählääminen” vähenee ja henkilöstö viihtyy työssä. Maksuttomassa seminaarissa esitellään Tuottavuus ja työhyvinvointi Lapissa -hankkeen konkreettisia tuloksia ja hyviä käytäntöjä.

Ilmoittaudu mukaan nopeasti. Paikkoja on rajoitetusti. Tule ajoissa ja nauti Santa Claus -hotellin aamiaisbuffet.

TUTUSTU OHJELMAAN http://www.koulutusavain.fi/cms/koulutus/media/pdf/Tyohyvinvointi%20tuotantotekijana%20-seminaarikutsu.pdf

Koulutusavain Oy:n toteuttama ESR-rahoitteinen Tuottavuus ja työhyvinvointi Lapissa -hanke on suunnattu PK-yrityksille sekä julkisen ja kolmannen sektorin työpaikoille. Hankkeen päätoimenpiteitä ovat olleet osallistujaorganisaatioille toteutetut esimieskoulutukset sekä  organisaatiokohtaisesti koko henkilöstölle toteutetut koulutukset ja kehittämistoimet. Hankkeen tavoitteena on ollut kehittää konkreettisesti työhyvinvointia ja sitä kautta vaikuttaa organisaation tuottavuuteen.

Järjestäjä: