Team Finland USA Road Show saapuu Rovaniemelle

Yhdysvaltojen markkinoiden mahdollisuudet -kiertue 2019

Tervetuloa mukaan Ulkoministeriön, USA:n Suomen suurlähetystön, Lapin ELY-keskuksen ja Lapin kauppakamarin järjestämään Team Finland USA-tilaisuuteen.

Tilaisuus on osa vuoden 2019 aikana seitsemällä paikkakunnalla järjestettävää kiertuetta. Tapahtuman keskiössä on käytännön kokemuksien ja vinkkien vaihtaminen Yhdysvaltojen markkinoilla toimimisesta. Tavoitteena on yritysesimerkkien ja asiantuntijapuheenvuorojen kautta tuoda esille, mitä menestyksellinen markkinoille pääsy edellyttää ja millaisia asioita tulee ottaa huomioon. Tapahtumassa saat myös tietoa Team Finland -palveluista sekä muista yrityksiä auttavista toimijoista.
Kiertueen tavoitteena on vahvistaa Suomen ja Yhdysvaltojen kahdenvälisiä kaupallistaloudellisia suhteita ja kiertue juhlistaa samalla vuonna 2019 Suomen ja Yhdysvaltain diplomaattisuhteiden 100-vuotisjuhlaa. Tapahtumassa on puhumassa Ulkoministeriön, USA:n Suomen suurlähetystön edustajia sekä muita asiantuntijoita, samoin kuin yritysten edustajia.  Katso tilaisuuden ohjelma.
Tilaisuus on maksuton.
Tapahtuman kieli on englanti.
Tervetuloa mukaan!
Lisätietoja: 
Team Finland-koordinaattori Tytteli Karvonen-Juntura
Puh: +358 400 394 597, email: tytteli.karvonen-juntura(at)ely-keskus.fi
Lapin Kauppakamari, Asiamies Elsi Malkki
Puh: +358 40 674 6181 email: elsi.malkki(at)chamber.fi
Ilmoittautuminen:

6.9.2019 mennessä oheisestä linkistä: https://www.lyyti.fi/reg/Team_Finland_Roadshow

Järjestäjä:

TeamFinland_logo_1