Suosittu Work in Lapland -rekrytointitapahtuma järjestetään verkossa jälleen syyskuussa – varmista paikkasi!

Work in Lapland on Euroopan laajuinen, verkossa tiistaina 3.9.2019 toteutettava osallistujille täysin ilmainen rekrytointitapahtuma, joka kokoaa yhteen pohjoisen matkailualan ja sitä tukevien alojen työnantajat sekä eri maista rekisteröityneet työnhakijat. Jo kolmatta vuotta peräkkäin järjestettävä suosittu tapahtuma on osa European Job Days -tapahtumia, joita järjestetään Euroopan laajuisesti.

Päivä toteutetaan jälleen konseptilla, jossa työnhakijat eri puolilta Eurooppaa ja Pohjois-Suomen työnantajat kohtaavat online -verkkotapahtumassa rekisteröidyttyään englanninkieliselle verkkoalustalle. Rekisteröitymällä tapahtumaan hyvissä ajoin yritys saa kansainvälistä näkyvyyttä ennen tapahtumaa, sen aikana ja myös sen jälkeen. Hakemuksia yrityksen avoimiin työpaikkoihin voi tulla alustan kautta koko hakuajan, ei pelkästään tapahtumapäivänä.

Viime vuonna tapahtuma tavoitti kymmeniä yrityksiä, joissa oli avoinna lähes 500 eri työpaikkaa. Noin 1700 työnhakijaa osallistui viime vuoden tapahtumaan yli 30 eri maasta ja tapahtumapäivään mennessä yritykset saivat yli 3200 työhakemusta eri puolilta Eurooppaa. Työnantaja, rekisteröidy ja avaa työpaikkailmoituksesi jo tänään ja löydät yritykseesi osaavia työntekijöitä hyvissä ajoin ennen tulevan talvisesongin alkua!

Tapahtuman hyödyt yritykselle:

  • Euroopan laajuinen näkyvyys yli 30 maassa
  • Maksuton rekisteröityminen alustalle
  • Yritys saa oman virtuaalisen ständin, jossa mm. yritysesittely ja mainosvideo
  • Rekrytointitarpeiden esittely ja työpaikat
  • Mahdollisuus kontaktoida kokeneita konkareita, motivoituneita alanvaihtajia ja nuoria uusia osaajia
  • Yrityksen ennakkoon ilmoittama yhteishenkilöt ovat mukana chat-keskusteluissa työnhakijoiden kanssa tapahtumapäivänä
  • Mahdollisuus haastatella hakijoita verkossa tapahtumapäivänä
Ilmoittautuminen:

Lisätietoja:
eojd@te-toimisto.fi 

https://www.europeanjobdays.eu/

 

Järjestäjä: