Rovaniemi Reindeer Sprint Race 2019

Porot kisaavat Rovaniemen Keskuskentällä perjantaina 22. maaliskuuta

Poroformulat kisataan perjantaina 22.3.2019, kun vauhdikas Reindeer Sprint Race järjestetään Rovaniemellä nyt jo 18. kerran. Tänä vuonna Suomen kilpaporojen parhaimmisto ajajineen kirmaa Keskuskentän iltavaloissa. Yleisöllä on tapahtumaan vapaa pääsy.

Yleisö pääsee nauttimaan kiihdytysajojen kiihkeästä kisatunnelmasta katsomopaikoilta ilman pääsymaksua. Lisäksi Rovaniemen Palloseuran VIP-tilat baareineen palvelee kaikkia katsojia koko tapahtuman ajan. Kisa-alueelta löytyvät myös perinteiset kisakahvit ja -makkarat.

Kisa starttaa Keskuskentällä kello 18 alkaen, mutta jo kello 17 alkaa porojen ja sponsoreiden esittelyt. Kilpailun johtajan, poromies Erkki Orren mukaan Rovaniemen katusprinteistä muodostuu jälleen jännittävä mittelö, sillä mukana on yhteensä 16 huippunopeaa kilpaporoa ja 16 huimapäistä kuskia. Kaikilla kisoihin osallistuvilla poroilla on oma sponsorinsa eli yritys tai yhteisö, jonka nimissä poro juoksee.

Tapahtuman järjestelyistä vastaa Rovaniemen Kehitys Oy yhteistyössä Lions Club Rovaniemi-Ounasvaaran ja Rovaniemen Palloseuran kanssa.

Rovaniemellä järjestettävä kilpailu on maailman ensimmäinen ja vanhin poroilla ajettava katukiihdytyskilpailu. Se siirtyy nyt keskustan kaduilta stadionille, koska kisarata on tällä hetkellä poikki Osuuspankin uuden toimitalon remontin vuoksi.

Porojen kiihdytyskisa on tänä vuonna osana maailman pohjoisimman muotoiluviikon ohjelmia.

Reindeer Sprint Race

Rovaniemi Reindeer Sprint Race 22.3.2019 klo 18-20 – jo klo 17 alkavat porojen ja sponsoreiden esittelyt Keskuskenttä, Rovaniemi

LISÄTIETOJA: Poromies Erkki Orre, Rovaniemi Reindeer Sprint Race -kilpailun johtaja Puh. 0400 239 315

Järjestäjä:

Logo_Business Rovaniemi_pysty