MikroMatch ja Mikroyrittäjyyden työpaja – Näin met kasvama!

Teemana kasvu, kannattavuus ja rahoitus

Tapahtuman avaa Y-North -co working -tilassa torstaina tehokas verkostoitumistilaisuus MikroMatch, jonka aikana yritykset pääsevät pikatreffeille toisten yrittäjien, sparraajien, korkeakoulujen tai vaikka yrityskehittäjien kanssa. Ilta huipentuu verkostoitumisillalliseen, missä keynote -puhujana on valovoimainen yrittäjä Perttu Pölönen.

Perttu Pölönen. KUVA: JARI TOLVANEN

Perjantaina tapahtumaan osallistujat pääsevät kuulemaan erilaisia yrittäjätarinoita “meän perältä”. Lappilaiset yrittäjät Mikko Kosonen, Tea Latvala ja Ilkka Länkinen kertovat rahoitustarinansa.

Torstai 19.9.2019
11:30 Ilmoittautuminen ja kahvit 12:15 Tervetulosanat ja yritystreffien ohjeistus 13:00 MikroMatch-yritystreffit (15min/tapaaminen) Päivässä mukana yritysten ja yhteistyötahojen esittelypisteitä sekä mahdollisuus oman esittelyvideon kuvaamiseen. 19:00 Verkostoitumisillallinen, keynote: Perttu Pölönen, keksijä, start up -yrittäjä

Tea Latvala

Perjantai 20.9.2019
8:30 Ilmoittautuminen ja kahvit 9:00 Päivän avaus 9:30 Yritystarinoita. Miten pienestä tuli iso, ja miten se rahoitettiin? Teemoina muun muassa sijoittajarahoitus ja joukkorahoitus. Puhujina yrittäjät Mikko Kosonen (Nova Skyland Hotel), Tea Latvala (Teatiamo) ja Ilkka Länkinen (Arctic TreeHouse Hotel, SantaPark, Pro Santa) 11:30 Lounas 12:30 Työpaja – miten juuri sinun yrityksesi voi kasvaa? 13:30 Kahvit 14:00 Loppusanat ja kutsu seuraavaan tapahtumaan.

TAPAHTUMAN SIVUT

Ilmoittaudu mukaan!  

Järjestäjä: