Koko kaupunki viettää Tonttulakkipäivää!

Tänä vuonna perinteinen, hellyyttävien pikkutonttujen Tonttukaruselli laajenee koko kaupungin Tonttulakkipäiväksi. Iloista mieltä kaupunkiin tuovaa päivää vietetään perjantaina 29.11.2019. 

Kaikkien rovaniemeläisten yhteisena Tonttulakkipäivänä jokainen saa pukea tonttulakin päähänsä ja jakaa iloa ympärillensä. Päivän aikana lapset myös akavat joulukortteja ikäihmisille. Mukana tunnelmissa ovat myös paikalliset yritykset, myymälät ja Likiliikkeet. 

Tonttulakkipäivän tavoitteena on lisätä arkista hyvinvointia jakamalla jouluiloa omaan lähipiiriin niin kotona, koulussa kuin työpaikoilla. 

“On todella upeaa, että Tonttulakkipäivä on kasvanut kaikkien yhteiseksi hyvänmielen tapahtumaksi”, iloitsee idean alullepanija, yrittäjä Janne Honkanen. Honkanen järjesti ensimmäisen Tonttulakkipäivän Rovaniemellä vuonna 2016.

Järjestäjät toivovat että mahdollisimman moni yhteisö ja organisaatio osallistuisi Tonttulakkipäivään omalla pienellä tempauksellaan.

“Keksikää esimerkiksi työporukalla tai ystävien kesken oma tapanne tonttuilla Tonttulakkipäivänä ja ilmoittakaa tempauksenne tämän lomakkeen kautta https://forms.gle/ZpsFDVskEsx6rShBA.

Yksittäiset henkilöt voivat osallistua pukemalla tonttulakin päähänsä ja ottamalla iloisen hymyn päivän kantavaksi teemaksi.
Omia tonttuhetkiä voi jakaa sosiaalisessa mediassa hashtageilla #tonttulakkipäivä, #rovaniemi, #elfieday #elfie.

Tonttulakkipäivän järjestävät Rovaniemen varhaiskasvatuspalvelut yhteistyössä viestintäpalvelujen, kulttuuripalvelujen, Likiliike Rovaniemen, Rovaniemen Yrittäjien, Visit Rovaniemen ja Rovaniemen Kehityksen kanssa.

Tonttukaruselli valtaa Lordin aukion!

Päivän aloittaa Tonttukaruselli kelloo 9.30 alkaen Lordin aukiolla. Jouluisissa esityksissä mukana lapsia Sahanperän päiväkodista, Ylikylän päiväkodista, Touhula Vennivaarasta ja Kotola Englantilaisesta. 

Likiliike Rovaniemi tekee Tonttukarusellissa 2000 euron hyväntekeväisyyslahjoituksen. Lahjoituksen saajaksi voi ehdottaa rovaniemeläistä kohdetta Likiliikkeen Facebook-sivujen kautta. Ehdotuksia otetaan vastaan 11.-25.11.2019. 

Tonttukarusellia voit seurata paikan päällä tai netin välityksellä kaupungin Facebook-sivun kautta @rovaniemi.fi

 

 

Järjestäjä:

rovaniemi_cmyk