Kiinalaisen ruoan päivää vietetään sunnuntaina Lordin aukiolla

Tämän viikon sunnuntaina Lordin aukiolla tuoksuvat kiinalaisen keittiön herkut, kun Lapin kiinalaiset opiskelijat ja tutkijat järjestävät ruokatapahtuman yhteistyössä Rovaniemen uusimman kiinalaisravintola Da Zhong Huan kanssa. Makupaloja on tarjolla sunnuntaina 19. kesäkuuta kello 12–15.

“Olemme vuokranneet punaisen mökin Lordin aukiolta, jossa kaupunkilaiset ja matkailijat pääsevät seuraamaan tyypillisten kiinalaisherkkujen valmistusta ja maistelemaan maksutta esimerkiksi sellaista Kiinan keittiön spesiaaliteettia Kung Pao Chicken. Tarjolla on myös kohtuuhintaisia herkkuboxeja, joiden makuelämykset valmistuvat salaisilla resepteillämme”, kertoo ravintola Da Zhong Huan ja Arctic China Oy:n yrittäjä Tang Chao.

Grillaussesongin ollessa kuumimmillaan Lordin aukiolla nähdään taidonnäytteitä BBQ:sta kiinalaiseen tapaan. Lordin aukiolla taitojaan pääsee esittelemään huippukokki Chang Yu Yong, jolla yli 15 vuoden kokemus kiinalaisesta keittiöstä.

”Toivomme, että tapahtuma onnistuu hyvin ja saamme rovaniemeläiset ymmärtämään entistä paremmin kiinalaista kulttuuria. Myös Rovaniemen kansainväliselle matkailijajoukolle tapahtuma tarjoaa varmasti maistuvia matkamuistoja”,  Tang Chao sanoo.

IMG_0817.JPG

LISÄTIETOJA:
Tang Chao, Arctic China Oy
Tel:+358 44 2767 316
E-mail:tang.chao@arcticchina.com
www.arcticchina.com
www.arcticcircle-information.fi
www.suurkiina.com

 

 

 

 

 

Järjestäjä:

Arctic China logo_2015_1