Kaupunginjohtajan aamukahvit

IT- sekä henkilöstöpalvelualan yritykset!

Lappi kutsuu huippuosaajia. Yhä useampi parhaassa työiässä ja -kunnossa oleva suunnittelee paluumuuttoa tai haaveilee uudesta, luonnonläheisemmästä elämästä Rovaniemellä. Etelän hektiset ajat saavat jäädä taakse.

Yksi ratkaisu työ- ja vapaa-ajan sujuvaksi yhteensovittamiseksi on etätyö, jota pääkaupunkiseudun tyovoimapulan kanssa painivat yritykset voisivat tarjota sijoittautumalla Rovaniemelle.

Rovaniemi tarjoaa yrityksille erinomaiset puitteet toimia. Työntekijöille kaupunki tarjoaa tasapainoisen ja motivoivan ympäristön, jossa koko perheen on hyvä elää. Työllistymismahdollisuudet kaupan ja matkailun alalla myös puolisolle ovat rajattomat. Loistavat liikenneyhteydet takaavat kruunaavat alueen houkuttelevuuden niin yrityksille kuin työtekijöillekin.

Tervetuloa verkostoitumaan, keskustelemaan ja tapaamaan Rovaniemen kaupunginjohtaja Esko Lotvosta uuteen Woodss-kahvilaan, jonka nuori yrittäjä Vilma Klemetti on itsekin tänä syksynä kotiseudulleen palannut paluumuuttaja.

Aamukahvilla kuullaan Baronan Tomi Sivilin terveiset pohjoisen vetovoimasta ja etätyöstä, joka parantaa työmotivaatiota ja tuottavuutta.

Jos haluat esitellä yritystäsi tai organisaatiotanne, ota yhteyttä pia.jokela@businessrovaniemi.fi

Aamukahvitilaisuuden järjestää Rovaniemen Kehitys Oy.
Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittautuminen:

Ei etukäteen ilmoittautumista!

Järjestäjä:

Logo_Business Rovaniemi_pysty