Arktisille Markkinoille haetaan uusia myyjiä valintatilaisuudessa

Arktisilla Markkinoilla on esillä paikallisia taide-, käsityö- ja ruokatuotteita. KUVA: Iida Kutuniva/Arktinen keskus

Arktisten Markkinoiden uusien myyjien valintatilaisuus järjestetään 10.10.2019 klo 16–18. Paikalle voi saapua ilman ennakkoilmoittautumista. Mukaan tulee ottaa esimerkkejä myytävistä tuotteista.

Aiempien vuosien myyjät voivat lähettää hakemuksensa verkkolomakkeella, joka löytyy Arktisen keskuksen verkkosivuilta www.arcticcentre.org. Viimeinen lomakeilmoittautumispäivä on 10.10. Kaikille valituille myyjille ilmoitetaan valinnasta 15.10.2019 mennessä.

Myyntipaikka on ilmainen ja myyjät valitaan käyttäen kriteereinä paikallisuutta, aitoutta sekä tuotteiden sopivuutta tapahtuman kokonaisvalikoimaan.

Myyntipaikat sijaitsevat Arktikumin sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä Galleria Valossa ja Aurora-salissa. Lisäksi myyntipaikkoja on ulkona Arktikumin edessä. Tapahtumaan valitut myyjät sitoutuvat olemaan paikalla koko kolmipäiväisen tapahtuman ajan, päivittäin klo 10–18. Sisätiloissa on valmiit myyntipöydät verhoiluineen ja nimikyltteineen, ja tilaa voidaan järjestää myös työnäytöksille. Ulkoalueen esillelaitosta sovitaan erikseen.

Ilmoittautuminen:

Aiempien vuosien myyjät voivat lähettää hakemuksensa verkkolomakkeella, joka löytyy Arktisen keskuksen verkkosivuilta www.arcticcentre.org

Järjestäjä:

Arktinen-keskus-uusi-logo-300x104