Adventure Race Rovaniemi 2019

Adventure Race haastaa mukaan seikkailuun!

Adventure Race työhyvinvointiseikkailu on uniikki mahdollisuus virkistäytymispäivän viettoon.

Adventure Race työhyvinvointiseikkailu on leikkimielinen kilpailu, jossa (työ)yhteisöt ottavat mittaa toisistaan. Seikkailukilpailu tapahtuu Ounasvaaran maastossa, jossa matkan varrelta löytyy hyvin erilaisia tehtävärasteja. Yhteistyötaitoja korostavat rastit, vaativat tarkkuutta, nokkeluutta ja fyysistä kuntoa. Helpottava tekijä tehtävärastien suorittamisessa on se, että joukkueet saavat valita rasteille parhaat suorittajat. Näin jokaisen seikkailijan vahvuudet saadaan esille.

“Kootkaa 3-6 hengen joukkue ja tulkaa viettämään unohtumatonta (Tyky) -päivää Ounasvaaralle. Ei muuta kuin numerolappu rintaan ja lähtöviivalle – kello käy.”, innostaa Adventure Race -kisan jo kolmannen kerran järjestävä Johanna Niemelä.

Niemelän mukaan Ounasvaaran monimuotoinen luonto ja vaihteleva maasto takaavat unohtumattoman ulkoiluelämyksen. Matkan varrella eteen tulevat tehtävärastit hiovat tiimihengen huippuunsa.

Adventure Race –seikkailukilpailussa on valittavana kaksi sarjaa: seikkailusarja (7 km) ja haasteellisempi kisasarja (15 km). Seikkailusarja on “matalan kynnyksen” sarja, jossa edetään leikkimielellä, yhteistyötaitoja kehittäen. Kisasarjassa leikki on kaukana. Vaativampi reitti ja fyysisemmät tehtävärastit haastavat seikkailijoiden kestävyyden niin henkisesti kuin fyysisesti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Adventure Race -kisakylä nousee Ounasvaara stadionin kupeeseen, jossa Ounasvaaran Chalets tarjoaa syötävää ja juotavaa myös kannustusjoukoille.

Ounasvaaran loistavat puitteet tarjoavat elämyksellisen seikkailuradan, jonka vaihtelevat tehtävärastit soveltuvat kaikille kokoon ja kuntoon katsomatta.

Seikkailuun ei tarvitse varata koko päivää, sillä ensimmäiset seikkailijat starttaavat klo 14.00. Seikkailu kestää 2,5h – 4h riippuen joukkueen suoritustahdista. Hinnat alkaen 65 €/seikkailija

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: www.adventurerace.fi

 

Järjestäjä: