3D-Tulostustapahtuma Rovaniemellä

Tule tutustumaan koko ajan suosiotaan kasvattavaan valmistusteknologiaan ja ota se haltuun omassa työssäsi!

Oulun yliopiston Tulevaisuuden tuotantoteknologiat (FMT) -tutkimusryhmä järjestää yhdessä 3DStepin kanssa yrityksille ja muille kiinnostuneille 3D-tulostustapahtuman Rovaniemellä Lapin ammattikorkeakoululla. Tapahtumassa käsitellään metallin ja muovin 3D-tulostuksen tuomaa potentiaalia, tehokasta suunnittelua ja tulevaisuuden näkymiä.  Kannattavin esimerkein kerrotaan, kuinka teknologia on hyödyttänyt yrityksiä.

Aamupäivän seminaareissa kerrotaan teknologiasta, tulosteiden tehokkaasta suunnittelusta ja sen hyödyntämisestä eri kokoisten yritysten käytössä. Mukana kaikissa tilaisuuksissa on myös Vossi Group Oy aiheella 3D-vallankumouksen toinen aalto ja rovaniemeläinen yritys GranCarage Oy. Koulutuskeskus REDU esittelee myös toimintaansa seminaarissa, joka järjestetään kello 10-12. .

Iltapäivällä vuorossa on 3DStep Club, jossa perehdymme 3D-tulostamisen nykytilanteeseen ja tulevaisuuden näkymiin. Tilaisuus tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden keskustella, kuinka juuri sinä tai yrityksesi voivat hyötyä tästä teknologiasta! Club alkaa klo 13 jatkuen klo 16 saakka.

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton, ilmoittautumista toivotaan etukäteen kahvituksen varaamista varten. Lounas on omakustanteinen.

Lisätietopyynnöt voi laittaa sähköpostitse sanna.salomaa@oulu.fi 

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen hoituu lomakkeen avulla tältä sivulta: http://www.3dstep.fi/3drovaniemi/

Järjestäjä: