Startup-tiloja vapaana muotoilua tarjoaville ja hyödyntäville yrityksille

ARCTA – Arctic Art & Design Labs on Lapin yliopiston taiteiden tiedekunnan osaamisen ja infran ympärille rakentuva muotoilukeskus. Pienen hiljaiselon jälkeen Arcta jälleen käynnistämässä toimintaansa aktiivisesti. Muotoilukeskuksen yhtenä päätavoitteena on tukea muotoilua tuottavia ja hyödyntäviä Lapissa aloittelevia yrityksiä.

“Tämän tavoitteen mukaisesti vuokraamme myös startup-toimitiloja tähän tarpeeseen. Tilat sijaitsevat Lapin yliopiston taiteiden tiedekunnan yhteydessä sekä tämän alaisten muotoilun paja- ja laboratoriotilojen välittömässä läheisyydessä. Osaavat opiskelijat, opettajat ja tutkijat sekä muut tiloissa toimivat yrittäjät asiantuntemuksineen, verkostoineen ja tuoreine ideoineen mahdollistavat monipuoliset mahdollisuudet yhteistyöhön. Tarjoamme näin ainutlaatuisen ja inspiroivan ympäristön liiketoiminnan aloittamiseen sekä kehittämiseen”, kertoo Arctan Samuel Ahola.

Vuokrahaku startup-tiloihin on auki 15.5.2019 asti. Vuokrasopimukset tehdään lähtökohtaisesti vuoden mittaisiin sopimuksiin kerrallaan. Seuraava vuokrakausi on 1.8.2019-31.7.2020.

LUE LISÄÄ tiloista ja hakemisesta: ARCTA-Startup-tilavuokraus_2019

ARCTA tarjoaa lisäksi mahdollisuuden tutustua vuokrattaviin tiloihin paikan päällä maanantaina 29.4. klo 16:30-17:15. Jos olet kiinnostunut osallistumaan esittelykierrokselle, niin ilmoittaudu 26.4. klo 9 mennessä sähköpostitse osoitteeseen arcta@ulapland.fi.

Lisätietoja www.arcta.fi