Sijoittuminen Rovaniemelle

Rovaniemi on Lapin sykkivä sydän ja kansainvälisesti verkottunut. Se on myös jatkuvasti uusiutuva ja yrittäjyyden edellytyksiä kehittävä kasvukeskus. Meiltä saat kaiken avun ja tuen sijoittaessasi yrityksesi Rovaniemelle.  Pääset mukaan innovatiiviseen ympäristöön keskelle kalottia, mistä on hyvät yhteydet koko Barentsin alueelle.

Avullamme löydät Rovaniemen investointikohteet, tutkimus- ja kehityskumppanit, osaajat, tontit ja toimitilat. Neuvomme rahoituksen hankinnassa sekä järjestämme tapahtumia, tapaamisia sekä koti- että ulkomaalla, jotta löydät juuri oikeat kontaktit.

Toimitilat ja tontit

Rovaniemi on EU:n laajin kaupunki, joten yrityksellesi löytyy varmasti sopiva toimipaikka. Kaupungin kaavoitus ja tontinluovutus tukevat elinkeinoelämän tarpeita. Kerro meille toiveesi, niin etsimme yrityksellesi sopivan kohteen.

Business Rovaniemi välittää yrityksellesi liike –ja teollisuustontteja sekä toimitiloja yhteistyössä Rovaniemen Markkinakiinteistöt Oy:n kanssa. Tutustu lisää TÄSTÄ

Hyödyllisiä linkkejä

Lampelan kaupunginosa

KAUPUNKIKESKUSTA LAAJENEE LAMPELAN ALUEELLE

Lampela on uniikki ja monimuotoinen kaupunginosa Rovaniemellä. Lampela sitoo yhteen keskustan hotelli- ja asuinkeskittymän sekä Eteläkeskuksen kaupallisen ja pienyritysten alueen.

Lisätietoa löydät täältä