Rovaniemen Hevosklinikka saa uudet, varustelultaan modernit tilat Mäntyvaaraan

Rovaniemen Hevosklinikka viettää kaikille avoimia avajaisia uusissa tiloissaan Mäntyvaarassa 5. heinäkuuta. Yrittäjä-eläinlääkäri Heidi Kellokoski-Kiiskisen vetämän klinikan erikoisuus on sen yhteydessä toimiva, hyvin varusteltu kengityspaja, joka on harvinaisuus koko Suomessa.

”Minullahan on pitkä ja syvällinen perehtyminen kavioalueen ongelmiin. Yhdessä kengittäjä Matti Kyyhkysen kanssa meiltä onnistuvat vaativammatkin erikoiskengitykset ja sairaan kavion hoidot”, kertoo Heidi Kellokoski-Kiiskinen.

Uutta on myös hammaskamera eli dentoskooppi hevosten hampaiden ja suun alueen tutkimiseen sekä asianmukaiset diagnostiset palvelut kuten röntgen, ultraääni,  hengitystietähystys sekä laboratorio.

”Suunnitelmissani on hankkia myös vesikävelymatto hevosten kuntoutusta ja valmennusta varten. Klinikkamme palvelee koko alueen hevosihmisiä, sillä tällaista palvelupakettia ei ole muualla Pohjois-Suomessa. Hoidammekin myös hevosia Pohjois- Ruotsista ja Pohjois-Norjasta”, Kellokoski-Kiiskinen sanoo.

Klinikkarakennuksen koko noin 550 M2, mutta osa siitä on tallikäytössä. Mahdollisuus on tarjota myös   karsinapaikkoja pitkänmatkalaisille.

”Pari päivää sitten meillä yöpyi jo asiakas Norjasta. Tämä on iso helpotus kauempaa saapuville asiakkaillemme”.

Perjantaina 5. heinäkuuta kello 17 alkaen Rovaniemen Hevosklinikan avajaisohjelmassa on tilojen esittelyn sekä pienen purtavan ja juotavan lisäksi mielenkiintoinen eläinlääkäripaneeli, jossa keskustellaan ja jaetaan tietoa ajankohtaisista hevoslääkintäaiheista. Mukana paneelissa ovat Heidi Kellokoski-Kiiskinen lisäksi Laukaan hevosklinikan omistaja-eläinlääkäri Tiina Eskonen sekä Oulun Hevosklinikan omistaja-eläinlääkäri Ritva Kaikkonen.

#rovaniemenhevosklinikka #rovaniemiequineclinic #equineveterinary