Rovaniemeläinen SSEP Finland Oy liittyy osaksi Granlund-konsernia

KUVASSA SSEP Finlandin toimitusjohtaja Juha Alhainen.

Suomen sähkö- ja energiapalvelut SSEP Finland Oy on tehnyt sopimuksen osakekantansa myymisestä Granlund Rovaniemi Oy:lle. Toiminnat yhdistetään vuoden 2020 aikana ja SSEP Finlandin henkilöstö siirtyy Granlund Rovaniemi Oy:öön fuusion yhteydessä. Yrityskauppa astuu voimaan helmikuun lopussa. Jukka Kärki jatkaa Granlund Rovaniemi Oy:n toimitusjohtajana ja Juha Alhainen nimitetään Granlund Rovaniemi Oy:n varatoimitusjohtajaksi ja osakkaaksi.

”Me SSEP Finland Oy:ssä vakuutuimme Granlund-konsernin laaja-alaisesta tarjonnasta sekä vahvasta panostuksesta henkilöstöön. Granlund on omien työntekijöidensä omistama yritys, jolla on SSEP Finlandin kanssa yhteinen arvopohja. Yrityskaupan myötä voimme hyödyntää konsernin maanlaajuista osaamista Lapin seudulla. Lisäksi omalla henkilöstöllämme on loistavat mahdollisuudet kehittyä oman alansa asiantuntijoina”, SSEP Finland Oy:n toimitusjohtaja Juha Alhainen toteaa.

Yhtiön tavoitteena on nousta taloteknisen suunnittelun markkinajohtajaksi Lapin seudulla. Yhdistymisen myötä voimme tarjota alueella koko taloteknisen suunnittelun kokonaisuutta. Granlund Rovaniemi Oy on Lapin johtava LVIA-suunnittelija, ja SSEP Finland Oy täydentää nyt osaamista vahvalla sähköpuolen asiantuntemuksellaan. SSEP Finland tuo konserniin myös ainutlaatuista voimalaitos- ja suurjänniteosaamista.

”SSEP Finland Oy on Lapin seudun vahvimpia sähkösuunnittelun ja -valvonnan toimijoita. On hienoa saada heidän tiiminsä konserniin mukaan. Nyt voimme tarjota pohjoisen asiakkaillemme paikallisesti koko talotekniikan pakettia”, kommentoi Granlund Rovaniemi Oy:n toimitusjohtaja Jukka Kärki.

Lisätietoja: Juha Alhainen, toimitusjohtaja, SSEP Finland Oy, 050 5540 865, juha.alhainen@ssep.fi Jukka Kärki, toimitusjohtaja, Granlund Rovaniemi Oy, 040 702 5679, jukka.karki@granlund.fi