Rovaniemeläinen Reddo Partners Oy laajentaa omistuspohjaa ja vahvistaa osaamistaan – yrityksen osakkaaksi kokenut markkinoinnin ammattilainen

Rovaniemellä ja koko Suomessa toimiva asiantuntijatoimisto Reddo Partners Oy on saanut osakkaakseen belgialaislähtöisen Lieven De Rycken, joka aloittaa myös yhtiön myyntijohtajana elokuun alusta alkaen toimitusjohtaja Jani Siivolan rinnalla.

Lieven De Rycke tulee vastaamaan Reddon tiimissä eri alojen yritysten kehittämisestä, koulutuksista ja yrityskohtaisista sparrauksista. Laaja-alaisen ja kansainvälisen kokemuksensa lisäksi hän on aiemmin toiminut muun muassa Suomen parhaana viiden tähden hotellina palkitun Arctic Light Hotellin perustajana ja osakkaana sekä Arctic City Hotellin markkinointipäällikkönä.

“Olen erittäin innostunut uudesta tehtävästäni, jossa pääsen aitiopaikalta vaikuttamaan myös   Lapin matkailupalveluiden laadun parantamiseen. Mieleenpainuva asiakaskokemus on keskeisin elementti, kun liiketoiminnassa tavoitellaan kunnollisia tuloksia”, De Rycke toteaa.

Erityistaidokseen De Rycke mainitsee tunnelmien ja fiiliksien luomisen niin tiloissa kuin palveluissakin, mutta myös tuotekehityksen ja myynnin sekä laajemman liiketoiminnan kehittämisen nykytilan analyysistä kehittämissuunnitelmiin.

”Oma kokemukseni on karttunut matkan varrella niin paljon, että tiedän osaavani auttaa yrittäjiä kulkien heidän rinnallaan innostamassa parempiin tuloksiin. Olen hyvin käytännöllinen ja haluan pistää pyörät pyörimään”, hän kertoo.

Sujuvaa suomea puhuva De Rycke painottaa tuovansa perinteiseen yritysvalmennukseen uusia näkökulmia ja metodeja ammentaen niitä omasta henkilökohtaisesta intohimostaan, vapaa-ajan kilpaurheilusta.

”Urheilijat osaavat käyttää esimerkillisesti valmennus- ja sparrauspalveluita niin harjoitteluohjelmien kuin ruokavalioidenkin laatimisessa. Minusta yrittäjää voisi hyvin verrata huippu-urheilijaan, joka pääsisi helpommalla huipputuloksiin käyttämällä kanssakulkijaa ja neuvonantajaa.”

De Rycken monipuolinen osaaminen ulottuu myös myyntiin ja maahantuontiin, sillä vuodesta 2009 toimineen Rush-yrityksensä kautta hän tuo maahan pyöräilyn erityistarvikkeita sekä ravintolatarvikkeita. Tänä kesänä hän on avannut myös poptaiteeseen keskittyvän taidegalleria Edgen Rovaniemellä.

Reddo Partners Oy

  • Valtakunnallinen, mutta ensisijaisesti lappilainen asiantuntijatoimisto.
  • Osaamisalueisiin kuuluvat liiketoiminnan, markkinoinnin, myynnin, viestinnän ja laaja-alaisen hankeosaamisen lisäksi digitalisaatio.
  • Pääpaino pk-sektorin yrityksissä, mutta yhtiön asiakkaina myös elinkeinoyhtiöt, oppilaitokset ja koulutusorganisaatiot.

LISÄTIETOJA:
Reddo Partners Oy
Jani Siivola, toimitusjohtaja jani.siivola@reddo.fi puh. 040 717 7815
Lieven De Rycke, myyntijohtaja lieven@reddo.fi  puh. 040 820 3535