Rovaniemeläinen perheyritys laajentaa toimintaansa Vantaan Tammistoon

Rovaniemen Väri ja Matto Oy avaa myymälän Vantaan Tammistoon. Värisilmä-ketjuun kuuluvalla väri- ja sisustusalan yrityksellä on ennestään myymälät Rovaniemellä, Kemijärvellä, Kemissä, Torniossa ja Oulussa sekä asennustoimintaa Pohjois-Pohjanmaalla ja Lapissa harjoittava sisustusurakointiyritys.

Rovaniemen Väri ja Matto Oy on perustettu vuonna 1966. Konsernin liikevaihto on vuonna 2018 arviolta noin 10 miljoonaa euroa. Yritys työllistää 50 henkilöä.

Yhtiön uusi myymälä avataan Vantaan Tammistossa tammikuussa 2019. Myymälätilan koko on noin 350 m2. Myymäläremontti ja rekrytointi on jo käynnistetty.

”Värisilmä Tammiston myymälä on yrityksellemme avaus uudelle markkina-alueelle. Tavoittelemme uudesta myymälästämme alkuvuosille noin 1,4 miljoonan euron liikevaihtoa neljän henkilön vahvuudella”, kertoo yhtiön toimitusjohtaja Matti Poikajärvi.

Rovaniemen Väri ja Matto Oy on tehnyt vuokrasopimuksen Vantaan Tammistossa Kauppatie 18:ssa sijaitsevaan liikehuoneistoon. Tila on vuokrattu yhdessä Noblessa-keittiöiden ja NunnaUunien kanssa. Samassa liikekiinteistössä toimivat muun muassa Byggmax, Netrauta.fi, Puustelli-Kastelli, Domus, Keittiömaailma, Topi-keittiöt ja Jysk.

Showroom-idealla toimiva rovaniemeläisyrityksen uusi myymälä Tammistossa palvelee niin yksityisiä rakentajia ja remontoijia kuin sisustus- ja rakennusalan moninaisia ammattilaiskumppaneita kuten sisustussuunnittelijoita ja arkkitehtejä sekä talotehtaita.

”Visiomme on kehittyä yhä enemmän palveluyritykseksi. Vastaamme kaupan alan murrokseen panostamalla perinteisen linjamme mukaisesti monitahoiseen kokonaispalveluun ja vahvoihin kumppanuussuhteisiin Värisilmä auttaa asiakkaan projektissa suunnittelusta toteutukseen saakka yhdessä kumppaneidensa kanssa”, Poikajärvi sanoo.

Värisilmän valtakunnallinen Tunnetila-sisustuspalvelukonsepti on rovaniemeläisen yrityksen kehittämä sisustussuunnittelun palvelukonsepti. Palvelu on nykyisin käytössä koko Värisilmä-ketjussa.

” Erottautumistekijänä ovat asiakkaille lisäarvoa tuottavat palvelut. Värisilmän visiona on tarjota parasta palvelua ja kumppanuutta pintoihin ja sisustamiseen.”

LISÄTIETOJA: ROVANIEMEN VÄRI JA MATTO OY Matti Poikajärvi puh. 040 538 8325 matti.poikajarvi@varisilma.fi