Aiheeseen liittyvät uutiset

Yritys myyntikuntoon -päivä verkossa 27.5.2021

Julkaistu 19.4.2021 11:38

Oletko miettinyt yrityksesi myyntiä? Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus tehdä asiantuntijoiden johdolla Oman yrityksesi myynnin käsikirja ja olla valmiina syksyn yrityskauppatapahtumaan. Tilaisuus on maksuton.

tapahtuma.png

Päivä tarjoaa asiantuntija-apua yrityksesi myyntikuntoon laittamisessa, jotta syksyn myyntitapahtumassa pystyt parhaimmalla mahdollisella tavalla tavoittamaan potentiaaliset ostajat. Yhden päivän aikana kaikki parhaat lappilaiset asiantuntijat ovat sähköisesti tavattavissa.

Pääset tutustumaan etukäteen asiantuntijoihin ja valitsemaan itsellesi jopa kymmenen asiantuntijatreffiä eli tapaamista päivän ajalle, jolloin saat kahdenkeskistä sparrausta asiantuntijalta.

Kun luot profiilin BusinessMakerin -sivulla, muut yritykset eivät näe profiiliasi, joten tieto yrityksesi myyntiaikeista ei leviä. Vain yrittäjät ja asiantuntijat näkevät toisensa ja voivat varata toisilleen tapaamisia. Yhteisessä tilassa sekä työpajoissa käytetään kameraa ja mikrofonia.

Iltapäivällä pääset mukaan työpajaan, jossa asiantuntija jatkavat sparraamista vielä puolen tunnin ajan ja päivän lopuksi kädessäsi on Oman yrityksesi myynnin käsikirjan.

Työpaja koostuu yhteisestä kahden tunnin luennosta ja puolen tunnin pienryhmätyöpajasta. Pienryhmissä käydään läpi osallistujien kysymyksiä käsikirjaan liittyen. Kaikille osallistujille lähetetään sähköpostilla ennen työpajan alkua osallistumislinkki ja aineisto.

Myös työpaja toteutetaan verkossa.

Päivän ohjelma

8.45 Yhteinen alusta aukeaa
9.00 Tilaisuuden avaus
9.15 Asiantuntijat tulessa
9.30 Työpajan yhteinen luento-osuus
11.30 Ruokatauko
12.00 Asiantuntijatreffit
14.00 Työpajan pienryhmätilaisuus
16.00 Tilaisuus päättyy

REKISTERÖIDY TAPAHTUMAAN TÄSTÄ 

Jaa sivu