Aiheeseen liittyvät uutiset

Yrittäjä-eläinlääkäri Heidi Kellokoski-Kiiskinen Maailman Eläinlääkärijärjestön hallitukseen

Julkaistu 4.1.2022 10:12

Maailman pohjoisinta hevosklinikkaa Rovaniemellä vetävä yrittäjä-eläinlääkäri Heidi Kellokoski-Kiiskinen on valittu Maailman Eläinlääkärijärjeston (WVA, World Veterinary Association) Euroopan edustajaksi. Hän on samalla kaikkien aikojen ensimmäinen suomalainen tässä arvovaltaisessa hallituksessa, jossa maailman jokaista maanosaa edustaa kaksi eläinlääkäriasiantuntijaa.

Heidi Kellokoski-Kiiskinen .jpg
Rovaniemellä yrittäjä toimiva Heidi Kellokoski-Kiiskinen on yksi Euroopan vaikutusvaltaisimmista eläinlääkinnän asiantuntijoista.

- Olen toiminut jo useamman vuoden merkittävissä kansainvälisissä luottamustehtävissä, tälläkin hetkellä Euroopan hevoseläinlääkäreiden kattojärjestön (FEEVA) hallituksessa ja eläinlääkärijärjestöjen pääorganisaation, FVE:n delegaattina. Maailmanjärjestöstä tarjottu hallituspaikka on minulle upea tunnustus. Luonnollisesti olen ilahtunut ja epäröimättä suostuin olemaan käytettävissä, Heidi Kellokoski-Kiiskinen kommentoi.

Eläinlääkärinä Kellokoski-Kiiskisellä on voimakas tarve vaikuttaa eläinlääkinnän tulevaisuuteen ja tuleva pesti antaa siihen aivan uudenlaiset mahdollisuudet.

- On hienoa päästä vaikuttamaan alan tulevaisuuteen näköalapaikalle. Eläinlääkäriala on kovassa murroksessa globaalisti eikä vallitseva pandemia ole tuonut siihen ainakaan helpotusta. Yksi ajankohtainen teema on “One Health”. Se tarkoittaa käytännössä sitä, että ihmisten, eläinten ja luonnon terveys ovat yhtä. Kaikki vaikuttaa kaikkeen, hän pohtii.

Toimi alkaa maaliskuun 2022 lopussa, jolloin Heidi Kellokoski-Kiiskinen ottaa tehtävän vastaan Abu Dhabissa Arabiemiraattien hallitsijaperheen suojelemassa tilaisuudessa.

Lue lisää
https://www.worldvet.org/
https://www.rovaniemenhevosklinikka.fi/

#wva #paulusapp #onehealth

Jaa sivu