Talouden tervehdyttämis- ja sopeutumiskeinoja yrityksille maksuttomasta webinaarista maanantaina 14.12.

Julkaistu 7.12.2020 13:09

Kuluva vuosi on ollut yrityksille monenlaisten kehitystoimien ja sopeutumisten aikaa. Koronakriisin keskellä joudutaan miettimään, mitä taloudellisia tervehdyttämiskeinoja on käytettävissä sekä miten selvitä kassatilanteen heikentyessä ja kriisiytyessä.

tervehdyttämnen.jpg

Näihin haasteisiin on 14. joulukuuta tarjolla tukea maksuttomassa verkkotapahtumassa, johon ovat tervetulleita niin yrittäjät ja yrityksissä toimivat kuin yritysasioiden kanssa tekemisissä olevat tahot.

Webinaarista yrittäjä saa tukea oman tilanteensa kartoitukseen ja sopeutustoimiin. Puhujina ja yrittäjien kysymyksiin vastaamassa ovat KPGM:n yritysten talouteen erikoistuneet asiantuntijat Hanna Henell, Tero Piisi ja Tommi Salminen.

-Erityisesti matkailualan yritykset Lapissa ovat ajautuneet tilanteeseen, jossa yrityssaneeraus voisi olla yksi keino selviytyä kriisistä ja välttää konkurssi. Monelle yrittäjä saneerausmenettely ei ole kuitenkaan tuttu, joten webinaarissamme avaan tätä menettelyä juridiikan näkökulmasta, kertoo lakimies Tommi Salminen.

Webinaari on maksuton. 

WEBINAARI ma 14.12. klo 9-10.30
Yrityksen talouden tervehdyttämiskeinot koronakriisin keskellä

Ohjelma

– Yritystoiminnan jatkuvuus kriisitilanteessa
– Kassavirtaennustaminen ja maksusuunnitelmat
– Keinot kassakriisin selättämiseen
– Lain mahdollistamat elvytyskeinot yrityksen maksuvaikeuksissa

Ilmoittautumiset ja ennakkokysymykset asiantuntijoille:
https://insight.kpmg.fi/Tervehdyttamiskeinot


Jaa sivu