Aiheeseen liittyvät uutiset

Shopping Thursday Evening – Rovaniemi saa talvitorstaisin shoppailu-illat, jolloin kauppoja pidetään auki ainakin iltakahdeksaan

Julkaistu 10.11.2023 11:38

Nyt tuodaan Rovaniemen keskustan talvi-iltoihin eloa matkailijoiden ja paikallisten iloksi. Lordin aukio ja kävelykatu ovat joulu-tammikuussa täynnä matkailijoita, mutta kaupat sulkevat ovensa melko aikaisin eikä mahdollisuuksia iltashoppailuun juurikaan ole tarjolla. Shopping Thursday Evening on vastaus tähän tarpeeseen. Mukaan pääsevät kaikki keskusta-alueen yritykset.

Pialle 2.png
Tästä merkistä tunnistaa mukana olevat liikkeet.

- Shoppailuillaksi valikoitui torstai, koska juuri tuolloin valtaosa eri puolilta maailmaa reittilennoilla saapuvista matkailijoista viettävät aikaansa Rovaniemellä. Väkeä on siis liikkeellä keskustan kaduilla paljon, kertoo ideaa koordinoivan ja vetävän Rovaseudun Markkinakiinteistöjen toimitusjohtaja Antti Herajärvi.

Projektin tavoitteena on aktivoida ja elävöittää Rovaniemen keskustan aluetta talviaikaan ja saada kaupallista "pöhinää" yhdelle arki-illalle.

- Tämä on nyt kokeilu, mutta tavoitteenamme on vakiinnuttaa käytäntö myös tuleville vuosille. Matkailijoiden päivät Rovaniemellä ovat täynnä erilaisia aktiviteetteja, mutta kun ilta koittaa, he lähtevät yleensä hotelleista kuljeskelemaan kaupungille ja kävelykadulle. Tämä on rovaniemeläisille yrityksille nyt mahtava mahdollisuus, Herajärvi innostaa.

Kampanjassa ovat mukana kauppakeskukset sekä museoista ainakin Korundi. - Olemme kutsuneet jouluista tunnelmaa luomaan myös kuoroja esiintymään flashmob-tyyliin a cappellana joululauluja ja ikivihreitä kaupungin kaduille klo 18-20 välillä shoppailutorstai-kampanja aikana, kertoo Antti Herajärvi.

 

Mikä?

Late Shopping Thursday

Rovaseudun Markkinakiinteistöjen (RoMa) koordinoima konsepti

Idea: Jatkettu aukioloaika yhtenä arki-iltana viikossa - liikkeet avoinna vähintään klo 20 saakka, jolla pyritään parantamaan keskusta-alueella vierailevien matkailijoiden sekä paikallisten kokemusta kaupungista.
Milloin? Joulukuu 2023 - Tammikuu 2024 torstaisin
Yrityksille maksuton: riittää kun toimija sitoutuu pitämään liikkeensä avoinna joulu- ja tammikuun torstait vähintään iltakahdeksaan. Mukana olevat yritykset saavat nimen flyeriin, myymälämateriaalia sekä valmiita pohjia hyödynnettäväksi sosiaalisen median markkinoinnissa.

Miten markkinoidaan?

- RoMa sitoutunut konseptoimaan projektin sekä osallistumaan markkinointikustannuksiin.
- Matkailijoita tiedotetaan tietoa hotellien, safariyritysten sekä Visit Rovaniemen kautta
- Markkinointi: Sanomalehdet, digibannerit, TV, Rokin peleissä mediakuutio, Sampokeskuksen LED-seinä sekä lisäksi kaupunki antaa käyttöön mainosaikaa kävelykadun LED-näytöissä. Sanoman digibannerit sekä MTV3.

Projektin aikataulu:

Yritysten ilmoittautumiset viimeistään ma 20.11 klo 14 mennessä, jolloin nimen saa varmuudella Flyeriin.

TV-spotti lähtee pyörimään Rokin peleissä 15.11 alkaen sekä MTV3-kanavalla marraskuun viimeisellä viikolla + joulukuun ensimmäisellä viikolla

Pialle 3.png

Yrittäjä / yritys! Ilmoittaudu mukaan

Mukaan pääset mukaan täyttämällä ilmoittautumislomakkeen tästä linkistä: https://forms.gle/abpi8JJEPMFqv7m29


Hotelli tai safariyritys!

Haluatko parantaa matkailijoiden kokemusta Rovaniemestä? Haluatko kertoa torstain shoppailuilloista asiakkaillesi? Saat käyttöösi flyereita ja muuta materiaalia Shopping Thursday Eveningistä ilmoittautumalla tästä linkistä https://forms.gle/zDT1MJgDgmxtGyvaA


Jos haluat tietää lisää kampanjasta ja osallistua siihen, ota yhteyttä!

Rovaseudun Markkinakiinteistöt Oy
Antti Herajärvi, puh. 0400-694 008, antti.herajarvi@markkinakiinteistot.fi tai
Janne Ylitervo, puh. 040-5234 782, janne.ylitervo@markkinakiinteistot.fi
www.rovaseudunmarkkinakiinteistot.fiScreenshot 2023-11-06 at 17.29.06.png

Jaa sivu