Aiheeseen liittyvät uutiset

Santa Claus Golf on valittu Suomen viihtyisimmäksi golfkentäksi

Julkaistu 23.2.2022 10:02

Suomalaiset golfarit ovat puhuneet: Santa Claus Golf on Suomen viihtyisin golfkenttä ja maamme 11. paras kenttä. Golfpiste toteuttaa joka toinen vuosi kenttärankingin, jossa suomalaisten golfareiden antamien arvioiden perusteella laitetaan maan golfkentät paremmuusjärjestykseen.

Joulupukki talvigolfkentällä (Pia Lillberg).JPG
Aihetta tuulettaa: Joulupukin nimikkokenttä palkittiin Suomen viihtyisimpänä. Kentällä on tälläkin hetkellä käynnissä vilkas talvigolfkausi. KUVA: Pia Lillberg.
Golfpisteen tulokset julkaistiin 22.2.2022 Kenttäranking-gaalassa. Rovaniemen Santa Claus Golf palkittiin tasapistein Kuortane Golfin kanssa Suomen viihtyisimpänä
golfkenttänä. Arviointikriteereinä on niin kenttään kuin sen palveluihin liittyvät tekijät kuten kentän pelattavuus ja kunto, ilmapiiri ja viihtyvyys, palvelut sekä hinta-laatusuhde.

Arvioinnissa oli tänä vuonna mukana yhteensä 146 suomalaista golfkenttää. Tulokset perustuvat 7 200 vastaajan pelaamistaan kentistä antamiin arvioihin. Suomen parhaan golfkentän tittelin vei jo toista vuotta peräkkäin Hämeenlinnan Vanajalinna Golf. Toiseksi sijoittui Raaseporissa sijaitseva Nordcenter Golf ja kolmanneksi Ålands Golfklubb.

Santa Claus Golf paransi tulostaan kaikissa kahdeksassa arviointikategoriassa ollen
kokonaisarvioissa Suomen 11. paras golfkenttä. Kehitys on ollut huimaa. Santa Claus Golf
paransi sijoitustaan edellisestä rankingista huikeat 20 sijaa nousten samalla myös koko
Pohjois-Suomen parhaaksi kentäksi.

Viihtyisyyden ja ilmapiirin osalta Santa Claus Golf on Suomen paras. Täällä kohtaa lappilaista vieraanvaraisuutta ja mutkattomuutta. Meidän tavoitteena on luoda hyvä ja kotoisa yhteisö, jossa viihtyvät niin omat kuin vieraspelaajat, kommentoi menestystä Santa Claus Golfin toimitusjohtaja Pia Lillberg.

Klubitalo- ja oheispalvelut kategoriaa lukuun ottamatta Santa Claus Golf on alle pisteen
päässä parhaasta kaikilla eri palvelutekijöillä.

Santa Claus Golfissa pelaamaan pääsee kesän lisäksi pelaamaan myös talvella. Talvigolfkausi ja kenttä ovat nyt parhaimmillaan. Talvigolfkenttä on avoinna, kunnes se sulaa alta pois eli todennäköisesti kausi jatkuu huhtikuun alkupuolelle saakka. Maaliskuussa Santa Claus Golfissa starttaa talven kisakausi.

Katso koko kenttärankingin listaus Golfpisteen nettisivuilta: TÄSTÄ LINKISTÄ

Joulupukki kesägolfkentällä (Pia Lillberg).JPG
Santa Claus Golf paransi tulostaan kaikissa kahdeksassa arviointikategoriassa ollen kokonaisarvioissa Suomen 11. paras golfkenttä.Kuva: Pia Lilleberg

Jaa sivu