Ajankohtaiset uutiset

STF - Sustainable Travel Finland -valmennuskokonaisuus avautuu nyt maksuttomasti rovaniemeläisille yrittäjille

Julkaistu 19.3.2024 12:51

Visit Finlandin vastuullisen matkailun STF - Sustainable Travel Finland -ohjelmaan on nyt mahdollista perehtyä Rovaniemellä laadukkaasti ja tehokkaasti huhti-kesäkuun 2024 aikana. STF-merkin suorittamiseen valmistava, käytännönläheinen valmennuskokonaisuus avautuu paikallisille matkailuyrityksille nyt maksutta, sillä se on osa Rovaniemen matkailun uusi aika -hanketta.

STF-merkki rajattu.png
Maksuton valmennuskokonaisuus pureutuu konkreettisesti STF-merkin suorittamiseen liittyviin vaiheisiin Visit Finlandin akatemiavalmentajan johdolla.

Valmennusten teemat:

  • STF - Sustainable Travel Finland -polku ja sen suorittaminen. Käytännön tekeminen alkaa jo paikan päällä!

  • Simppeli sertifiointi. STF-merkin suorittaminen vaatii pohjalle vastuullisuussertifikaatin. Valmennuksen avulla otat oikean suunnan kohti valitsemaasi sertifikaattia. Tämän konkreettisempaa tilaisuutta saat hakea!

  • STF Hub. Vastuullisuustyön keskeinen työkalu on sähköinen alusta STF Hub. Tämän tilaisuuden jälkeen tiedät kaiken tarvittavan STF-polusta ja näet STF Hubista polulla etenemiseksi vaihe vaiheelta.

  • Kehittämissuunnitelma kuntoon. Matkalla kohti STF-merkkiä sinun tulee tehdä yrityksellesi kehittämissuunnitelma sekä määritellä käytännön toimenpiteet. Tässä valmennuksessa se onnistuu!

  • Vastuullisuusviestintä. Vastuullinen tekeminen jää puolitiehen ilman tehokasta viestintää. Tästä valmennuksesta saat työkalut viestintään ja sen sisältöön eri kohderyhmille.

Miksi kannattaa osallistua valmennuksiin?

Et pääse vastuullisuutta pakoon. Matkanjärjestäjien vaatimukset matkailuyrityksiä kohtaan kiristyvät jatkuvasti. Vastuullisuus yltää myös syvemmälle aina yhteismarkkinointiin ja alihankintaketjuihin asti.

Matkailuinvestointien rahoitus vaatii osoituksen vastuullisuudesta. ELY ja rahoituslaitokset vaativat osoitusta vastuullisuudesta, kun he arvioivat rahoitettavia hankkeita. STF-merkki on molemmille riittävä tapa todentaa yrityksen vastuullisuus.

Vaikka toimittekin jo vastuullisesti on STF-merkin suorittaminen olennainen osa matkailuyrityksen toimintaa. Se osoittaa kaikille sidosryhmille, että otatte vastuullisuuden vakavasti.

Lue lisää valmennuksista ja ilmoittaudu mukaan!
ILMOITTAUTUMISLINKKI: https://events.businessrovaniemi.fi/stfvalmennus2024


VALMENNUSPÄIVÄT LÄHTEENTIEN PIRTILLÄ

Ke 24.4. klo 9-16
Ti 7.5. klo 9-16
Ke 22.5. klo 9-16
Ti 4.6. klo 9-16

 

Lisätietoja STF-valmennuksista: 

Katariina Lehtonen, projektipäälikkö

0405259346

katariina.lehtonen@rovaniemi.fi

Jaa sivu