Aiheeseen liittyvät uutiset

Rovaniemi on monikulttuurinen - Lauantaina 7.8. esittäytyvät lahjakkaat naiset eri puolilta maailmaa

Julkaistu 4.8.2021 10:56

Mo­ni­kult­tuu­ri­nen festari levittäytyy Lauri-taloon ja sen pihapiiriin tämän viikon lauantaina 7.8.2021. Tapahtuman tarkoituksena on yhdistää Rovaniemellä asuvia, aktiivisia naisia, joille yrittäjyys on tuonut elantoa sekä avannut uusia mahdollisuuksia luoda kontakteja. Mukana tapahtumassa on rovaniemeläisiä naisia Kiinasta, Latviasta, Pakistanista, Palestiinasta, Ranskasta, Ukrainasta, Venäjältä, Yhdysvalloista ja Suomesta.

3.JPG
Festari pidetään Lauri-talossa ja sen pihapiirissä. Tapahtuman puuhanaisia vasemmalta oikealle; Li Zhang, Katriina Happonen, Danning Xu, Alina Korotovskaia, Mika Takahashi, Kate Suopajärvi, Yousra Alasaad. KUVA: LUKAS ALLEMANN

- Tällainen yhteinen, iloinen päivä tuntui hyvältä idealta. Luvassa on kattaus, johon mahtuu kahvilaa, erilaisia käsitöitä, hyvinvointituotteita, etnisten asujen muotinäytös ja musiikkia, kertoo festareiden suunnittelusta vastaava Lukas Allemann Business ladies -hankkeesta.

Pihalle pystytetään telttoja, joista voi ostaa etnisiä herkkuja ja tutustua samalla tekijöihin. Halukkaat pääsevät oppimaan myös israelilaisen tanssin saloja ja tutustumaan kiinalaiseen kehonhoitoon.

Tapahtuman järjestävät Lapin yliopiston Business Ladies -hanke ja Arktiset Maahanmuuttajat AMA ry.

Naisten monikulttuurinen kesäfestari

La 7.8. klo 11–16. Lauri-talo, Pohjolankatu 25
Lisätietoa TÄSTÄ LINKISTÄ

Jaa sivu