Aiheeseen liittyvät uutiset

Rovaniemen yrittäjänaiset: Tarja Pikkupirtti ja Katja Ollakka ovat Vuoden 2021 Yrittäjänaiset

Julkaistu 28.10.2021 10:46

Rovaniemen Yrittäjänaiset Ry on valinnut vuoden 2021 Yrittäjänaisiksi Taidekehystämö Hyvärisen Tarja Pikkupirtin ja Katja Ollakan, jotka jatkavat yritystään jo toisessa polvessa. Paikallisuuden nimeen vannova perheyritys toimii kilpailulla alalla, jossa heidän valttikortikseen on löytynyt kokonaisvaltainen palvelu.

vuoden yrittäjänaiset 2021.jpg
Rovaniemen yrittäjänaisten palkitsemat Tarja Pikkupirtti (vas.) ja Katja Ollakka ovat toisen polven taidekehystämöyrittäjiä.

Perheyhtiön juuret ovat vuodessa 1975, jolloin Liisa ja Pertti Hyvärinen aloittivat taulujen kehystämisen autotallissa Korkalovaarassa.Toiminta laajeni ja vuonna 1978 Hyväriset perustivat oman kivijalkaliikkeen Rovaniemen ydinkeskustaan Jaakonkadulle, missä se on edelleenkin.

- Olemme hyvin kiitollisia ja otettuja tästä huomionosoituksesta. Asiakaspalvelu on meille sydämen asia ja vaikka tänä päivänä yhä useammat yritykset siirtävät palvelunsa verkkoon, on hienoa huomata, että kivijalkayrityksillekin annetaan vielä suurta arvoa, sanoo Katja Ollakka.

Molemmat naiset ovat toimineet pitkään myös Rovaniemen Yrittäjänaiset ry:n hallituksessa sekä kuuluvat rovaniemeläiseen Likiliike-yrittäjäyhteisöön. Palkintoperusteissaan yhdistys korostaa Pikkupirtin ja Ollakan rohkeutta ja innovatiivisuutta kehittää yritystään.

- He ovat kehittäneet yritystoimintaansa tämän päivän vaatimuksiin perustamalla nettisivuilleen kehystykseen liittyvän uuden ajan palvelukonseptin suunnittelustudioineen, jossa voidaan asiakasta palvella myös etänä. Tämän suunnittelustudion mahdollisti yrityksen Ely-keskuksesta saama korona-avustus: Taidekehystämö Hyvärinen Oy sai enimmäissumman eli 100 000 euroa. 

Taidekehystämö Hyvärinen Oy

Toimiala: Kehystämö, taide ja askartelu
Perustamisvuosi: 1975
Henkilökunta: 3
Yhtiömuoto: osakeyhtiö
Omistus: perheyhtiö

TUTUSTU TÄSTÄ LINKISTÄ: taidehyvarinen.fi

Lisätietoja:
Katja Ollakka
katja@taidehyvarinen.fi
+358 400 735 050

Rovaniemen yrittäjänaiset ry
Paula Kormano, puheenjohtaja
0400 442802
paula.kormano@pp.inet.fi

Jaa sivu