Aiheeseen liittyvät uutiset

Rovaniemen Yrittäjät juhlistavat pyöreitä vuosia täyttäviä jäseniään

Julkaistu 31.8.2022 16:31

Rovaniemen Yrittäjät ry on päättänyt juhlistaa niitä jäsenyrityksiään, joiden perustamisesta on kulunut pyöreitä vuosia. Juhlat vietetään yksityisen cocktail-tilaisuuden merkeissä perjantaina 2.9.2022 Santa´s Hotel Santa Clausissa.

Lehtikuva-2.jpg
Kuva: Vuoden 2021 Rovaniemen Yrittäjien Yrittäjäjuhlat järjestettiin myös keveissä tunnelmissa Santa´s Hotel Santa Clausissa. Kuvaaja: Timo Paulin, Evigo Oy.
Tilaisuuteen on kutsuttu 58 pyöreitä täyttävää yritystä yhdistyksen noin 800 jäsenestä. Juhlittavien joukosta mainittakoon vanhin merkkivuottaan viettävä Rovaniemen yrittäjät ry:n jäsen Pohjolan Osuuspankki, joka täyttää täydet sata vuotta sekä 40-vuotisen historian omaava RovaLappi Rakennus Oy, jonka yrittäjä Tuomo Poutiainen on Rovaniemen Yrittäjien hallituksen varapuheenjohtaja.

Yrittäminen ei ole aina pelkkää ruusuilla tanssimista. Sen tietävät varsinkin niiden yritysten yrittäjät, jotka ovat selättäneet yrittämisen alkutaipaleen ja ovat toimineet omalla alallaan jo pitkään. Osa rovaniemeläisistä yrityksistä on kokenut muun muassa toisen maailmansodan ja kylmän sodan vaikutukset, finanssikriisin sekä tietenkin viimeaikaiset epävakaat ajat.


Jaa sivu