Ajankohtaiset uutiset

Rovaniemen Vuoden Kehitysyritys 2023 on Comadev Oy

Julkaistu 28.11.2023 14:23

Rovaniemen Yrittäjät ry:n vuosijuhlassa 25.11.2023 palkittiin jälleen ansioituneita yrittäjiä. Yksi illan aikana jaettavista lukuisista tunnustuksista on Business Rovaniemen myöntämä Vuoden Kehitysyritys -palkinto. Tänä vuonna palkinto myönnettiin timanttikairaus urakointiin keskittyvälle Comadev Oy:lle.

img185.jpg
Vuoden Kehitysyritys 2023 Comadev Oy, Eetu Pussinen. KUVA: @kipina_stories

Business Rovaniemen mukaan palkittava, yrittäjä Eetu Pussisen luotsaama yritys tunnetaan alallaan luotettavana ja tehokkaana yhteistyökumppanina kaivoksille sekä malminetsintäyrityksille.

- Oman tuotemalliston tuotekehitys on siivittänyt rovaniemeläisyrityksen hallittuun, mutta poikkeuksellisen nopeaan kasvuun. Vain yhden vuoden aikana yrityksen liikevaihto kolminkertaistui ja tulos viisinkertaistui. Lisäksi yrityksen henkilökunta on kasvanut nopeasti pariinkymmeneen työntekijään, perustelee Business Rovaniemen palkintoraati.

Yhtiö operoi Rovaniemeltä, jossa tapahtuu kairauslaitteiden tuotekehitys sekä huolto. comadev.com

 

Business Rovaniemen aiemmin palkitsemia yrityksiä:

Vuoden Kehitysyritys 2022 Lapin Väki Oy / Väki kiipeilykeskus
Palkittava yritys on syntynyt unelmista, jotka jalostuivat suunnitelmiksi, jotka taas etenivät toteutukseen. Pitkään prosessiin sisältyi myös henkilökohtaisen elämän muutokset kuten muutto pääkaupunkiseudulta luonnon läheisyyteen Rovaniemelle. Yritys on tuonut Rovaniemelle uuden harrastusmahdollisuuden, jonka ympärille se on kehittänyt ja laajentanut liiketoimintaansa.

Vuoden Kehitysyritys 2021 Napapiirin Teollisuushuolto Oy, yrittäjä Marko Ravelin
Napapiirin Teollisuushuolto Oy on yritys, jonka määrätietoinen toiminta on saanut liiketoiminnan rähähdysmäiseen kasvuun erityisesti viimeisen globaalistikin haasteellisen vuoden aikana. Yrittäjä, ja yritys, tekee töitä hyvällä lappilaisella asenteella ympäri Suomea työllistäen 30 lappilaista työntekijää. Päivittäinen hieno työskentely tapahtuu useimmiten parrasvalojen ulkopuolella. 

Jaa sivu