Aiheeseen liittyvät uutiset

Rovaniemen Talventekijä-rekrytointitapahtumassa tarjolla satoja matkailu- ja palvelualan avoimia työpaikkoja

Julkaistu 29.8.2023 10:36

Rovaniemellä vuosittain järjestettävä Talventekijä-rekrytointitapahtuma kokoaa jälleen yhteen matkailu- ja palvelualan työnantajia esittelemään avoinna olevia työpaikkojaan keskiviikkona 6.9. klo 13-15 Santa’s Hotel Santa Clausissa.

IMG-20220907-WA0002 (1).jpg
Talventekijät oli suurin Rovaniemellä järjestetty rekrytointitapahtuma vuonna 2022.
Talventekijä on kaikille avoin ja maksuton matkailu- ja palvelualojen rekrytointitapahtuma, jossa tarjolla on satoja avoinna olevia työpaikkoja muun muassa matkailun, ravintola-alan, myynnin ja asiakaspalvelun parista tulevalle talvisesongille. Avoimien työpaikkojen lisäksi tapahtumassa on esillä kattava tarjonta alojen koulutusvaihtoehdoista.

Rovaniemen kaupungin työllisyyskoordinaattori Veli-Pekka Perätalon mukaan työnantajilta on tullut vahva viesti rekrytointitapahtumien tarpeellisuudesta Rovaniemellä.

- Vaikka rekrytoinnit talvisesonkiin on aloitettu hyvissä ajoin, avoimia työpaikkoja on vielä sesongin kynnyksellä paljon jäljellä. Talventekijä mahdollistaa työnhakijoille helpon tavan kohdata työnantajia, joilla on aito tarve työvoimalle. Paikalle ovat tervetulleita kaikki, jotka ovat kiinnostuneita matkailu- ja palvelualojen työ- ja koulutusvaihtoehdoista, Perätalo sanoo.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Rovaniemen kaupungin työllisyyspalvelut ja Lapin TE-palvelut.

Jaa sivu