Aiheeseen liittyvät uutiset

Rovaniemellä tehostetaan TKI-palveluita

Julkaistu 30.9.2021 14:43

Rovaniemen seudulta löytyy paljon osaamista, tekijöitä ja palveluita yritysten TKI- ja innovaatiotoiminnan tukemiseen. Alueella myös investoidaan merkittävällä tavalla uusiin TKI-toimintoihin ja palveluihin.

20210928_143515.jpg
Myös yrityksille tarjolla olevat erilaiset simulaatioympäristöt kiinnostivat yrityskehittäjiä. Hoitotyön simulaatio opetuksen esittelijänä lehtori Marko Vatanen.

Yrityksille tarkoitettujen uusien TKI toimintaa tukevien yrityspalveluiden kehittämiseksi Business Rovaniemi vieraili tiistaina 28.9.2021 Lapin Ammattikorkeakoulu Oy:n kampuksella Rovaniemellä. Syksyn aikana yhteistyömuotoja tiivistetään paitsi Lapin Korkeakoulukonsernin myös alueen yksityisten palvelutuottajien kanssa.

Alueen TKI-investoinnit ovat vuositasolla noin 40 milj.€. Tavoitteena on lisätä yhteistyössä alueella tehtäviä TKI-investointeja verrokkikaupunkien saavuttamiseksi. Business Rovaniemi on yhteistyötahojen kanssa jalostamassa palveluja entistä vaivattomammin yritysten saavutettaviksi ja hyödynnettäviksi.

20210928_144622.jpg
FrostBit-ohjelmistolaboratorio operoi Digitaaliset ratkaisut -osaamisryhmässä yhdessä Lapin ammattikorkeakoulun TVT-koulutuksen kanssa Rovaniemen kampuksella. Palveluja esittelemässä Pertti Rauhala.

Jaa sivu