Rovaniemeläisen yökerho Half Moonin yrittäjät lahjoittivat sadalle rovaniemeläiselle perheelle jouluherkut

Julkaistu 21.12.2021 16:42

Yrittäjäveljekset Kazem ja Mojtaba Rajabi ovat aikaisempinakin vuosina tehneet joululahjoituksia sekä kansainvälisille avustusjärjestöille että Rovaniemen Hope ry:n kautta lapsiperheille, mutta tänä jouluna he halusivat tempaista itse hyvän asian puolesta. Tiistai-iltana 21. joulukuuta reilut sata vähävaraista ja apua tarvitsevaa perhettä sai hakea yökerhon tiloista kotiinsa kaksi runsasta joulukassia täynnä suomalaisen joulupöydän herkkuja.

IMG_3438.jpg
Kazem ja Mojtaba Rajabi tempaisivat ja pakkasivat jouluherkut vähävaraisille rovaniemeläisille perheille.
- Ravintola-alan yrittäjinä olemme saaneet oman osamme koronakurimuksesta, mutta tiedämme miten paljon pandemia on tuonut haasteita lapsiperheille. Hope ry auttoi meitä löytämään tälle ruokakassilahjoituksellemme sopivat perheet Rovaniemeltä, kertoo Kazem Rajabi.

Toive avun saamisesta nimenomaan jouluruoan muodossa tuli perheiltä. Kun he saavat juhlapöydän herkut lahjoituksena, voi rahaa jäädä muuhun jouluvalmisteluun. Kasseista löytyikin koko joulun peruskattaus kinkuista laatikoihin ja kakuista konvehteihin.

- Joulu kuuluu kaikille! On hienoa nähdä ilo ihmisten kasvoilla, Mojtaba Rajabi kiteyttää ja toivottaa kaikille hyvää joulua.

Jaa sivu