Rovaniemeläinen startup osallistuu koronatalkoisiin - Suomen valjakkoyrittäjille koirien hyvinvointia parantava applikaatio maksutta käyttöön

Julkaistu 7.4.2021 17:30

Rovaniemeläinen startup-yritys Paulus & Co Oy haluaa helpottaa koiravaljakkoyritysten selviytymistä taantuman yli. Se tarjoaa koronakurimuksen keskellä kamppaileville safariyrityksille maksutta koirien terveystietojen hallintaan kehittämänsä applikaation.

Polar Lights Tours farao ja uula.JPG
Polar Lights Toursin Farao ja Uula saavat pian kaikki terveystietonsa älypuhelimeen.

Kaikki halukkaat koiravaljakkoyritykset saavat käyttöönsä Paulus-sovelluksen, joka palvelee jokaisen yksittäisen koiran tarpeita ja hyvinvointia.

- Olemme kehittäneet sovelluksen, joka muistuttaa rokotuksista, ohjaa nykyaikaiseen madotuskäytäntöön ja auttaa seuraamaan koirien terveystilan muutoksia. Pauluksen kautta voi myös tallentaa ja jakaa informaatiota koko safariyrityksen henkilökunnalle sekä eläinlääkärille tai matkanjärjestäjälle, kertoo Paulus & Co Oy:n operatiivinen johtaja Juho Ikonen.

Paulus-älypuhelinsovellus on mullistanut koirien terveystietojen hallinnan. Vastaavaa systemaattista tapaa koostaa ja säilyttää lemmikin tietoja ei aiemmin ole ollut tarjolla. Sovelluksen kieli on helppo vaihtaa myös englanniksi.

Toivottu työkalu

Levin läheisyydessä toimivan Polar Lights Toursin yrittäjä Päivi Hiukka on ottamassa innolla Pauluksen käyttöön rekikoirilleen, joita tällä hetkellä tilalla on 92 aikuista ja 32 junioria. Niiden tietoja aletaan syöttämään Paulukseen heti, kun kevään viimeiset safariasiakkaat on saatu palveltua.

- Tämä on todella iso harppaus, kun vihdoin saamme kaikki eläinten tiedot samaan paikkaan. Pääsemme eroon monenkirjavista kansiosta, vihkoista ja kalentereista. Kaikkien matkailueläinten, niin koirien, hevosten kuin porojenkin, terveys on alallamme ykkösasia. Ilman hyvinvoivia eläimiä ei ole asiakkaitakaan, Päivi Hiukka kiteyttää.

Keskeinen edistysaskel on koiria koskevien tietojen jakaminen sidosryhmille ja koko yrityksen henkilökunnalle. Tätä ominaisuutta arvostaa myös Suomen koiravaljakkoyrittäjät ry:n puheenjohtaja Kimmo Laasonen, jolla itsellään on 90 koiran safariyritys Vuokatissa.

- Tämän päivän matkailija arvostaa ja osaa jo vaatia vastuullisuutta safariyrityksiltä. Paulus helpottaa varmasti monen yrityksen arkirutiineja, kun koirien hyvinvointitiedot ovat koko henkilökunnan käytössä älypuhelinsovelluksen ansiosta. Tämä vie uudelle aikakaudelle, pohtii Laasonen.


Lisätietoja:
Juho Ikonen, COO
Paulus & Co Oy,Ltd.
Tel. +358 43 824 2290*
email: juho@paulusco.fi

Paulus-sovellus on saatavana App Storesta sekä Google Playsta. Sovelluksessa on kahden viikon ilmainen kokeilujakso. https://www.paulusco.fi/koirat/

Polar Lights Tours.jpg

Jaa sivu