Rovaniemeläinen ohjelmistotalo Sohova jatkaa kasvuaan ostamalla Focus Flow Oy:n liiketoiminnan

Julkaistu 29.3.2021 9:35

Rovaniemeläinen ohjelmistotalo Sohova jatkaa kasvuaan ostamalla rovaniemeläisen Focus Flow Oy:n liiketoiminnan. Kaupan myötä Focus Flow Oy:n henkilökunta siirtyy Sohovaan vanhoina työntekijöinä.

1057028991_1280x720.jpg
Focus Flow on digituotantoihin ja markkinointiin erikoistunut toimisto, jonka erikoisosaamisalueisiin kuuluvat erityisesti Magento-verkkokaupat. Yhtiöllä on pitkät perinteet myös monipuolisten markkinointiviestinnän palveluiden tuottamisessa.

”Meillä on voimakas tahto auttaa kaikkia kasvuhakuisia yrityksiä menestymään, erityisesti Lapissa ja Rovaniemellä. Haluamme olla lähellä asiakasta ja turvata myös jatkossa palveluiden saatavuuden paikalliselta toimijalta”, kertoo Sohovan perustaja Jari Kunnari.

Liiketoimintakaupan myötä Sohova tarjoaa vastaisuudessa myös markkinointiviestinnän palvelut, kun Focus Flow Oy:n pitkä kokemus, ammattitaito ja palvelut tulevat osaksi SOHOVAn palveluvalikoimaa.

”Yritykset voivat jatkossakin hankkia markkinointiviestinnän palvelut, kuten yritysilmeet, kampanjat, painotuotteet tai muut markkinoinnin työkalut, aidosti paikalliselta yritykseltä. Näiden lisäksi Sohovan osaamisen myötä digimarkkinoinnin palveluiden tarjonta laajenee entisestään”, kertoo Focus Flow Oy:stä Sohovan palvelukseen nyt siirtyvä Tarja Väyrynen.

Yritysjärjestelyn jälkeen yhtiössä työskentelee yhteensä 13 ohjelmistokehityksen, myynnin ja markkinoinnin ammattilaista. Sen henkilökuntaa on kolmella paikkakunnalla: Rovaniemellä, Kajaanissa ja Helsingissä.
Sohova on osa rovaniemeläistä Likiliike-verkostoa ja yrityksen palveluihin kuuluvat erilaiset verkkosivustot, verkkokaupat, mobiilisovellukset ja nyt myös kaikki markkinointiviestinnän palvelut.

www.sohova.fi

Lisätietoja:
Jari Kunnari, jari.kunnari@sohova.fi puh. 040 558 3663
Tarja Väyrynen, tarja.vayrynen@sohova.fi puh. 040 052 0783

Jaa sivu