Ro­va­nie­mel­lä et­si­tään po­si­tii­vi­sin­ta kau­pun­ki­kes­kus­ta­te­koa – äänestä ja osal­lis­tu ar­von­taan!

Julkaistu 3.8.2021 10:00

Rovaniemellä etsitään kaupunkikeskustatekoa, joka on vaikuttanut positiivisesti Rovaniemen kaupunkikuvaan ja ihmisiin. Kilpailussa on ehdolla 15 tekoa, joista valitaan voittaja yleisöäänestyksellä.

12B12-0097.jpg
Kilpailun järjestävät yhdessä Rokke – Rovaniemen kaupunkikeskustan kehittämistyö ja kaupunkilehti Uusi Rovaniemi. Kilpailun aluksi kaupunkilaiset saivat jättää ehdotuksia kaupunkikeskustateoksi. Ehdotuksia tuli yhteensä 15, ja ne kaikki ovat nyt mukana yleisöäänestyksessä.

– Kilpailun tarkoituksena on korostaa kaupunkikeskustan merkitystä Rovaniemellä ja nostaa Rovaniemen kehittämistä eteenpäin vieviä ilmiöitä ja tekijöitä, sanoo projektikoordinaattori Miia Taivalantti Rokke-hankkeesta.

Äänestys on avoinna sunnuntaihin 15. elokuuta saakka, ja voittaja julkistetaan keskiviikkona 18. elokuuta. Äänestäjien kesken arvotaan kaksi 50 euron lahjakorttia Likiliikkeisiin. Yksi henkilö voi äänestää kilpailussa kerran päivässä.

Kisan voittanut Rovaniemen kaupunkikeskustateko asetetaan ehdolle Elävät kaupunkikeskustat EKK ry:n valtakunnalliseen keskustatekokilpailuun elokuun lopussa.

Tutustu ehdokkaisiin ja äänestä suosikkiasi Uuden Rovaniemen verkkosivuilla TÄSTÄ LINKISTÄ

LUE LISÄÄ Rokke-hankkeesta TÄSTÄ LINKISTÄ
logopatteristo 2.jpg

Jaa sivu