Aiheeseen liittyvät uutiset

Rahoitushaku auki arktisen matkailun ja hyvinvoinnin ekosysteemien kehittämisen tueksi

Julkaistu 6.6.2022 13:17

Lapin liitto avaa yhteistyössä Rovaniemen kaupungin kanssa Rovaniemen kaupungin ekosysteemisopimusta toteuttavan kestävän kaupunkikehittämisen EAKR-hankehaun 1.6.2022. Haku sulkeutuu 20.8.2022.

Ounasvaara-3.jpg

Ensimmäisellä hakukierroksella varaudutaan rahoittamaan 3-5 hanketta enintään 250 000 eurolla. Haun hakuilmoitus löytyy EURA2021 -järjestelmän avoimet hakuilmoitukset kohdasta.

Haussa tavoitellaan erityisesti hankkeita, jotka vahvistavat

- liikunta- ja urheilutoiminnan, luonto- ja hyvinvointimatkailun sekä hyvinvointipalveluiden kehittämis- ja innovaatiokyvykkyyksiä

- datan ja digitalisaation hyödyntämiseen pohjautuvan liiketoiminnan kehittämisedellytyksiä. 

Hankkeet voivat kohdentua esimerkiksi uusien liiketoiminta- ja palvelukonseptien, innovaatiomallien, palveluinnovaatioiden, kehitys- ja kokeiluympäristöjen palveluiden kehittämiseen ja pilotointiin, datan saatavuuden ja hyödyntämiseen TKI-toiminnassa sekä monialaisen TKI-yhteistyön vahvistamiseen tukien alueen elinvoimaa ja kasvua. Rahoitusta ei myönnetä yksittäisen yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen.

Ekosysteemisopimuksen mukaisilla hankkeilla vahvistetaan alueen osaamiskärkiä ja yhteistyöverkostoja sekä TKI-toiminnan ja digitalisaation hyödyntämistä yrityksissä, luoden paikallista kehitysdynamiikkaa edistäen kaupungin innovaatiovetoista kasvua, kilpailukykyä, elinvoimaa, työllisyyttä ja kansainvälistymistä. 

 

Lisätietoja

Pirjo Kutinlahti, projektipäällikkö

Business Rovaniemi

puh. +358 40 483 7974

https://eura2021.fi/hakuilmoitukset/hakuilmoitus/1bea25fc-430a-43f8-beeb-e68ced30049f/

Jaa sivu