Aiheeseen liittyvät uutiset

Paikalliset yrittäjät kaupunginjohtajan kanssa viheriöillä

Julkaistu 15.9.2021 10:23

Rovaniemen kaupunginjohtaja Ulla-Kirsikka Vainio kutsui syyskuisena iltana paikalliset yrittäjät viettämään yhteistä iltaa rennon ulkoilun merkeissä Ounasvaaran golfpuistoon. Raikkaassa syyssäässä yrittäjät pääsivät pelaamaan tai ihan vain kokeilemaan golfia sekä vaihtamaan ajatuksia kaupunginjohtajan kanssa.

IMG_3277.jpg
Kaupunginjohtaja Ulla-Kirsikka Vainio (vas.), Lapin Seniorikuntouksen Mira Jänkälä sekä Yu Lan ja Pertti Forström lähdossä kierrokselle.
- Rovaniemi ei ehkä ole pärjännyt kaikista parhaiten kaupunkien yrittäjäystävällisyyttä arvioivissa tutkimuksissa, mutta mitä parempi keskusteluyhteys meillä toisiimme on, sitä paremmin voimme korjata asioita, uskoo Ulla-Kirsikka Vainio.

Golfin parissa rento tapaaminen oli varsin luonteva valinta kaupunginjohtajalle, joka hurahti talvigolfiin heti ensimmäisenä Rovaniemen keväänään. Hän jopa löi valkiolla kauden ensimmäisen hole in onen.

- Kyllä minulla kesälläkin tuli vietettyä aika paljon aikaa Santa Claus Golfin viheriöillä, Vainio kertoo.

Paikalle saapuneiden yrittäjien joukossa oli muun muassa Käyrämön Keitaan yrittäjäpari Pertti Forsström ja hänen vaimonsa Yu Lan.

- Halusimme tavata uuden kaupunginjohtajan, sillä meillä on paljon yhteyksiä Kiinaan ja olemme tehneet pitkään yhteistyötä edellisenkin kaupunginjohtajan kanssa, kertoo Forsström, joka on golfkonkarina on aloittanut lajin parissa jo 1980-luvulla.

Lapin Seniorikuntous Oy:n yrittäjä ja toimitusjohtaja Mira Jänkälä puolestaan on aivan tuore lajin harrastaja.

- Näen yrittäjyydessä ja golfissa paljon yhtäläisyyksiä. Molemmissa tulee olla äärettömän sinnikäs. Aina ei ole kivaa, mutta onnistumisen hetket maistuvat sitäkin paremmalta!

Lajin suosio on kovassa nousussa Rovaniemellä. Santa Claus Golf löi jo viime kesänä kaikkien aikojen ennätyksensä 22 200 kierroksellaan.

- Tämä ennätys rikotaan uudelleen ehkäpä jo tällä viikolla. Ja kun vielä on peliaikaa jäljellä noin kuukausi, niin kesäkaudesta 2021 tulee kaikkien aikojen menestyksekkäin, iloitsee Santa Claus Golfin toimitusjohtaja Pia Lillberg.

#santaclausgolf

Jaa sivu