Aiheeseen liittyvät uutiset

Minä, yrittäjä! -infotapahtumassa tarjolla kattavasti tietoa yrittäjyydestä kiinnostuneille ja yrittäjänä jo toimiville

Julkaistu 25.4.2023 12:45

Minä, yrittäjä! -tapahtuma on suunnattu kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille ja omassa yritystoiminnassaan jo alkuun päässeille. Infotapahtuma järjestetään keskiviikkona 3.5.2023 klo 16–18 Santa’s Hotel Santa Clausissa. Minä, yrittäjä! on Rovaniemen kaupungin tämän kevään suurin yritysinfotapahtuma.

minä yrittäjä.jpg

Minä yrittäjä -tapahtumassa on tarjolla monipuolisesti tietoa mukana olevilta palveluntuottajilta muun muassa starttirahasta, yrittäjyyskoulutuksista, yrityksen perustamisesta ja yritystuista sekä yritystoiminnan vakuuttamisesta, kasvusta, kansainvälistymisestä ja rekrytoinneista. Tapahtuma on myös oiva tilaisuus verkostoitua.

TE-toimiston asiakasvastaava Milla Vaaralan mukaan yrittäjyydestä ja itsensä työllistämisen vaihtoehdosta kiinnostuneiden määrä on kasvanut Rovaniemellä.

- Yritystoiminnan aloittamisesta kiinnostuneiden työnhakija-asiakkaiden asiointikertojen määrä on ollut hienoisessa kasvussa viimeisen vuoden aikana. Tällaiselle tapahtumalle, jossa saman katon alle saadaan kerralla kattavasti yrittäjyyspalveluiden tuottajia, on ollut kysyntää jo jonkin aikaa. Onneksi saimme juuri nyt koottua palvelut esille ja voimme tavoittaa isomman määrän ihmisiä, kertoo Vaarala.

Kaikille avoin tapahtuma mahdollistaa esimerkiksi yrittäjyydestä kiinnostuneille helpon tavan lähestyä palveluntuottajia.

- Paikalle ovat lämpimästi tervetulleita kaikki, jotka ovat kiinnostuneita yrittäjyydestä tai ovat parin vuoden sisällä aloittaneet oman yritystoiminnan, innostaa Vaarala.

Tapahtuman ensimmäinen tunti on suunnattu yrittäjyyttä suunnitteleville ja jälkimmäinen tunti keskittyy yritystoiminnan kehittämiseen. Koko tapahtuma liittyy kiinteästi jo aiemmin järjestettyihin pienempiin yrittäjyyden info- ja palvelutapahtumiin.

Minä, yrittäjä! -tapahtuma

Keskiviikkona 3.5. klo 16-18
Santa’s Hotel Santa Clausissa, Kirnu 2. kerros.
Kaikille avoin ja maksuton.

Järjestäjät: Osaamo, Business Rovaniemi ja Rovaniemen Yrittäjät

Lisätietoja:
Asiakasvastaava Milla Vaarala, 0295039635 / milla.vaarala@te-toimisto.fi

Jaa sivu