Mika Poutala uutena osakkaana rovaniemeläiseen SportaPostiin

Julkaistu 6.7.2022 8:14

Nelinkertainen olympiapikaluistelija Mika Poutala on rovaniemeläisen mobiilialan kasvuyritys SportaPostin uusi osakas sekä hallituksen jäsen. Positiivisena ja sosiaalisena urheilijana tunnettu Poutala on toiminut yrittäjänä urheilu-uransa jälkeen.

Poutala1.jpeg
Positiivisena ja sosiaalisena urheilijana tunnettu Mika Poutala on toiminut yrittäjänä urheilu-uransa jälkeen.
- Tiesin koko urheilu-uran ajan, että haluan toimia yrittäjänä, kun kilpaileminen loppuu. Olen ollut avoin erilaisille mahdollisuuksille ja innostuin todella paljon, kun SportaPostista oltiin yhteydessä. Arvot, tavoitteet ja intohimo urheilua kohtaan olivat yhdistäviä tekijöitä ja nopealla tahdilla päädyttiin siihen, että tämä olisi molempien kannalta huikea mahdollisuus, kertoo Mika Poutala.

Vuonna 2017 perustetun Sportapostin kehittämä SportaPost-sovellus on mullistanut urheiluseurojen some-viestinnän helpolla tavalla. Yritys on viime viikkoina sopinut hienoja sopimuksia muun muassa Ilveksen, Penn State York -basebal-seuran sekä Tanskan jääkiekon pääsarjan kanssa. Yhteensä sovelluksella on sovelluksella on käyttäjiä yli 90 maasta ja lähes kaikki pääsarjat Suomessa käyttävät SportaPostia.

- Ymmärsin heti, että SportaPostissa on valtava mahdollisuus olla auttamassa seuroja kasvamaan sosiaalisessa mediassa. Isoin ongelma seuroilla on saada näyttäviä postauksia nopeasti. Siihen SportaPost tarjoaa oivan työkalun, jolla jokainen seura voi postata kuten ammattilainen, Poutala sanoo.

Sovelluksessa on valmiita, helposti muokattavia pohjia otteluennakoista tuloksiin, pelaajakortteihin ja kokoonpanoihin. Lisäksi erityisesti liigoille kehitetty automaatio, jossa käyttäjä saa valmiit julkaisut sekunneissa automaattisesti puhelimeensa on kerännyt ylistystä käyttäjiltä. Sen voi ladata ladata ilmaiseksi App Storesta ja Google Playsta.

Lisätietoja:
Mikael Kojo, toimitusjohtaja
SportaPost Oy
mikael@sportapost.com
+358 40 551 3182
www.sportapost.com

Jaa sivu