Ajankohtaiset uutiset

Matkailuyrittäjä, tule mukaan tekemään Rovaniemestä Sustainable Travel Finland-kohde!

Julkaistu 29.1.2024 15:23

Vastuullisuus on kilpailuvaltti!

IMG_2137pée.annett.supersmall.jpg
Kuva: Pée Annett

Visit Rovaniemi ja Business Rovaniemi kutsuvat matkailuyrittäjiä mukaan Sustainable Travel Finland (STF) kampanjaan, jonka tavoitteena on koko Rovaniemen alueen STF-destinaatiostatuksen saavuttaminen vuoden 2024 aikana.


Visit Finland on kehittänyt matkailuyrityksille ja -alueille tarkoitetun Sustainable Travel Finland (STF) -ohjelman ja sillä saavutettavan Sustainable Travel Finland -merkin. Rovaniemen alueen yrityksistä jo moni on STF- ohjelmassa mukana, mutta lisää tarvitaan alueellisen merkin saavuttamiseksi. Kestävyys ja vastuullisuus ovat teemoja jotka ovat nousemassa yhä tärkeämmiksi myös muuttuvan kysynnän ja kilpailun kannalta.


Kuluvan kevään ja kesän aikana järjestämme aiheeseen liittyviä koulutuksia ja työpajoja, joiden tarkoitus on auttaa yrityksiä vastuullisuustyössä ja merkin saamisessa. Lisätietoja kampanjasta antaa Rovaniemen matkailun uusi aika-hankkeen projektipäällikkö Katariina Lehtonen, jonka osana kampanja toteutetaan.


Katariina Lehtonen

katariina.lehtonen@rovaniemi.fi

p. 040 525 9346


STF: Mitä, Miksi ja Miten?

https://www.visitfinland.fi/4b045c/globalassets/finnish-customers/02-build-your-network/visit-finland/sustainable_travel_finland_valmennus.pdf


Lisätietoja ja STF-ohjelmaan rekisteröityminen:

https://www.visitfinland.fi/liiketoiminnan-kehittaminen/vastuullinen-matkailu/sustainable-travel-finland


Rovaniemen matkailun uusi aika -hanke 

https://businessrovaniemi.fi/fi/Palvelut-yrityksille/KehittamishankkeetJaa sivu